CIPA International Awards 2018

Η DP World Limassol βραβεύθηκε από τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) για τη συμβολή της στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας μέσω των επενδύσεων της στο λιμάνι Λεμεσού, κατά την 7η τελετή απονομής των βραβείων Invest Cyprus CIPA Awards, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018.

Στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού, απονέμονται βραβεία σε διεθνείς επενδυτές και εταιρείες που έχουν επενδύσει στην Κύπρο, συμβάλλοντας στην καθιέρωση της χώρας ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο.

Εκ μέρους της DP World Limassol, το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Charles Meaby. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Προέδρου, κρατικών αξιωματούχων, διεθνών επενδυτών και πολλών ηγετικών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου της Κύπρου.

Ο κ. Meaby, αφού ευχαρίστησε τον CIPA για την επιλογή της DP World Limassol, δήλωσε πως «είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη διάκριση. Η αναγνώριση της συμβολής της DP World Limassol στην κυπριακή οικονομία συνιστά μεγάλη τιμή για την ομάδα μας. Αποτελεί, ταυτόχρονα, επιστέγασμα της συστηματικής μας προσπάθειας για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και άριστης ποιότητας εξυπηρέτηση.

Από την ανάληψη των καθηκόντων μας στο λιμάνι Λεμεσού, θέσαμε γερά θεμέλια, παραμένοντας παράλληλα, αφοσιωμένοι στην υλοποίηση βελτιωτικών ενεργειών που στοχεύουν στην ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης και την καθιέρωση της Κύπρου ως βασικού περιφερειακού παίκτη».

Ο κ. Meaby ανέφερε, επίσης, πως μέρος της φιλοσοφίας του Ομίλου είναι η εισαγωγή της καινοτομίας σε όλες τις δραστηριότητές που διέπουν τη λειτουργία του, υπογραμμίζοντας ότι οι συνεχείς επενδύσεις της DP World Limassol σε όλους τους τομείς του λιμανιού διανοίγουν νέες προοπτικές για την κυπριακή οικονομία. «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις, οι οποίες θα συμβάλλουν στην προώθηση του εμπορίου και θα επιφέρουν πολλαπλά οφέλη στην εγχώρια οικονομία και την τοπική κοινότητα», πρόσθεσε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy