Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια

Ξεκινάει η διάθεση της νέας CocaCola Χωρίς Θερμίδες,

και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια στην Κύπρο

 Η Coca-Cola παρουσιάζει στην Κύπρο τη νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια[1], που έρχεται να προστεθεί στις τρεις επιλογές που ήδη απολαμβάνουν οι Κύπριοι καταναλωτές: την Coca-Cola Αυθεντική Γεύση, την Coca-Cola Μηδέν Ζάχαρη, Μηδέν Θερμίδες, και την Coca-Cola Light. Η νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια έχει τη γνωστή και αγαπημένη γεύση που περίμενει κανείς από την Coca-Cola.

Το νέο προϊόν, το οποίο παρουσιάζεται παγκοσμίως πρώτη φορά σε Ελλάδα και Κύπρο, αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα της νέας παγκόσμιας στρατηγικής της εταιρείας, “Our Way Forward”,η οποία αποτελεί το όραμα της Coca-Cola για το μέλλον. Μια στρατηγική που έχει ως κεντρικό μέλημά της τη μείωση της ζάχαρης και περισσότερες επιλογές, πάντα με υπέροχη γεύση.

Η Coca-Cola στην Κύπρο, είναι από τους πρωτοπόρους αυτής της νέας παγκόσμιας στρατηγικής, καθώς:

  • Ήδη προσφέρει στην Κύπρο 3 διαφορετικές επιλογές Coca-Cola και επιλογές με λίγες ή καθόλου θερμίδες για όλα τα βασικά αναψυκτικά της, όπως η Fanta και η Sprite.
  • Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει μειώσει κατά 26% τις θερμίδες στο σύνολο των αναψυκτικών της κατά μέσο όρο.[2]
  • Το 2017, ενισχύει την προόωθηση προϊόντων Coca-Cola χωρίς ζάχαρη, ώστε να τα γνωρίσουν ακόμη περισσότεροι καταναλωτές.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδουλάκης, Διευθυντής Χώρας της Αφοί Λανίτης, ανέφερε: «Καλωσορίζουμε το τέταρτο μέλος της οικογένειας της Coca-Cola στην Κύπρο, την Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια. Η ενίσχυση των αναψυκτικών light με την προσθήκη της νέας Coca-Cola αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα της νέας μας στρατηγικής που στοχεύει στο να προσφέρει περισσότερα προϊόντα χωρίς θερμίδες, ικανοποιώντας την επιθυμία που έχουμε οι περισσότεροι να περιορίζουμε τη ζάχαρη που καταναλώνουμε, χωρίς να θυσιάζουμε την υπέροχη γεύση».

Το νέο προϊόν εντάσσεται στη νέα παγκόσμια στρατηγική marketing “One Brand”, η οποία ενσωματώνει για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας όλα τα προϊόντα Coca-Cola κάτω από μία ενιαία μάρκα. Έτσι, ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει την Coca-Cola που ταιριάζει με τον δικό του τρόπο ζωής και τις δικές του προτιμήσεις, με ή χωρίς θερμίδες, με ή χωρίς καφεΐνη, αλλά πάντα με την υπέροχη γεύση που έχει αγαπήσει.

Η διάθεση της νέας Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και γλυκαντικό από το φυτό Στέβια στα ράφια καταστημάτων λιανικού εμπορίου ξεκινάει σταδιακά από την Δευτέρα 10 Απριλίου.

#Taste The Feeling

 Σχετικάμε την The Coca-Cola Company:

Η The Coca-Cola Company (NYSE:KO) είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.900 επιλογές προϊόντων. Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η TheCoca-ColaCompany εμπορεύεται 21 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 19 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Τοχαρτοφυλάκιοτης The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύάλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η TheCoca-ColaCompany επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η TheCoca-ColaCompany βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες.

To Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Κύπρο, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Α/φοι Λανιτη που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Κύπρο.

Η εταιρεία Α/φοί Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 74 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-ColaHBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας TheCoca-ColaCompany, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Αφοί Λανίτη μέσω των εγκαταστάσεων της στην Κύπρο που περιλαμβάνουν γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της TheCoca-ColaCompany (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, τον έτοιμο προς πόση καφέ illycafe, και τα mixersSchweppes) καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις σειρές χυμών και γάλακτος Λανίτης και το φυσικό νερό πηγής ΚΥΚΚΟΣ, ενώ διανέμει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, τα ενεργειακά ποτά Monster και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ και Pittas. Μάθετε περισσότερα στο websitewww.coca-colahellenic.com.cy/και στο Facebook στοwww.facebook.com/LanitisBros/

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Coca-ColaJourney στοwww.coca-colacompany.com, ακολουθήστε μας στο Twitter στοtwitter.com/CocaColaCo,επισκεφτείτε το blogCoca-ColaUnbottled στο www.coca-colablog.comή βρείτε μας στο Linkedin, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company

[1]Το γλυκαντικό από το φυτό στέβια είναι ένα γλυκαντικό χωρίς θερμίδες (γλυκοζίτες στεβιόλης), που προέρχεται από το φύλλο του φυτού στέβια και χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά σε πολλά τρόφιμα και ποτά, παρέχοντας μια εναλλακτική χαμηλών ή μειωμένων θερμίδων.

[2]Η μείωση θερμίδων βασίζεται στις κατά μέσο όρο θερμίδες ανά 100ml που διαθέσαμε στην αγορά το 2005 συγκριτικά με το 2015, βάσει του συνολικού όγκου πωλήσεων αναψυκτικών.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy