Δαμιανού: Αποτυχία της Κυβέρνησης να δημιουργήσει αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες

992
Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

“Ο μόνος που δεν ανησυχεί είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Αναλώνεται σε επικοινωνιακή διαχείριση και βαρύγδουπες εξαγγελίες, αλλά ξεχνά ότι προΐσταται του Υπουργείου και της Αστυνομίας για έξι σχεδόν χρόνια”, αναφέρει σε δήλωσή του ο Άριστος Δαμιανού.

Αυτούσια η δήλωση

Δυστυχώς η ανησυχητική έξαρση του εγκλήματος κορυφώνεται και δικαιολογημένα οι πολίτες ανησυχούν. Το αίσθημα ανασφάλειας είναι διάχυτο στην κυπριακή κοινωνία.

Ο μόνος που δεν ανησυχεί είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Αναλώνεται σε επικοινωνιακή διαχείριση και βαρύγδουπες εξαγγελίες, αλλά ξεχνά ότι προΐσταται του Υπουργείου και της Αστυνομίας για έξι σχεδόν χρόνια.

Έστω και τώρα ας αναγνωρίσουν την αποτυχία στην αντιμετώπιση του εγκλήματος και ας επικεντρωθούν, κυβέρνηση Αναστασιάδη και Αστυνομία, στην ουσία που είναι η αποκατάσταση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, αν πρόκειται να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Οι τύπου Χόλυγουντ επιχειρήσεις μπροστά στις στημένες κάμερες δεν εξωραΐζουν την αποτυχία τους.Μάλλον προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και προσβάλλουν την κοινή λογική.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.