Δεύτερη φορά το βραβείο Queen’s Award στη Vitabiotics

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την Vitabiotics, κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής, του Ηνωμένου Βασιλείου να λαμβάνει για ακόμα μια χρονιά Queen’s Award for Enterprices, για τη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής Perfectil, στην κατηγορία “Καινοτομία”. Είναι η πρώτη και μοναδική φορά που μια εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής εξασφαλίζει το βραβείο “Kαινοτομίας” δύο φόρες. Πρόκειται για το τέταρτο συνολικά Queen’s Award που απονέμεται στη Vitabiotics, περιλαμβανομένου του Queen’s Award για Επιχειρήσεις στην κατηγορία “Καινοτομία” για τις έρευνές της στη σειρά συμπληρωμάτων Pregnacare το 2013.

Η σειρά Perfectil της Vitabiotics είναι η υπ’αριθμόν 1 σειρά συμπληρωμάτων διατροφής στο Ηνωμένο Βασίλειο για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Είναι αποτέλεσμα πολυάριθμων καινοτομιών στους τομείς της αισθητικής επιστήμης και της διατροφής και υποστηρίζεται από ένα χαρτοφυλάκιο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που είτε έχουν ήδη εξασφαλιστεί είτε έχουν καταχωρηθεί. Αποτελεί ταυτόχρονα την πρώτη επιλογή των ειδικών στον τομέα της ομορφιάς καθώς και διασημοτήτων όπως η Nicole Scherzinger στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και η Ελένη Φουρέιρα στην Κύπρο.

Μια επαναστατική κλινική δοκιμή για το Perfectil τεκμηρίωσε για πρώτη φορά ότι η λήψη του συμπληρώματος μπορεί να συμβάλει στην προστασία του δέρματος από τη γήρανση που οφείλεται στις σκληρές καιρικές συνθήκες κατά τη χειμερινή περίοδο. Η επαναστατική αυτή εργασία είχε ως αποτέλεσμα την ανακήρυξη του ιδρυτή και Προέδρου της Vitabiotics, Dr. Kartar Lalvani OBE, ως επίτιμου καθηγητή από το Πανεπιστήμιο Franche-Comté. Είναι η πρώτη φορά που το εν λόγω Πανεπιστήμιο απονέμει τον τίτλο του καθηγητή σε Βρετανό επιστήμονα στον κλάδο της δερματολογίας.

Σχολιάζοντας το νέο Βραβείο της Βασίλισσας, ο Πρόεδρος της Vitabiotics, Dr. Kartar Lalvani OBE, δήλωσε τα ακόλουθα: «Αποτελεί τεράστια τιμή για τη Vitabiotics να λαμβάνει και πάλι το Queen’s Award για την Καινοτομία, σε αναγνώριση της μοναδικής και εξαιρετικά επιτυχημένης έρευνας και καινοτομίας μας στα προϊόντα Perfectil. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει την αξία της Vitabiotics και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το αφοσιωμένο προσωπικό μας, τους πελάτες και προμηθευτές μας, καθώς και τους συνεργάτες μας στον τομέα της έρευνας για τη συνεχή στήριξή τους.»

Ο Tej Lalvani, Διευθύνων Σύμβουλος της Vitabiotics, δήλωσε: «Τα τελευταία 45 χρόνια, η Vitabiotics πρωτοπορεί συνεχώς στις εξελίξεις στον τομέα της διατροφολογίας, μεταφράζοντας τα νεά επιστημονικά δεδομένα σε αποτελεσματικά προϊόντα. Παράλληλα, βασίζεται σε ένα μεγαλύτερο φάσμα νέων και πρωτότυπων κλινικών ερευνών οι οποίες τεκμηριώνουν τις φόρμουλες των προϊόντων της από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία βιταμινούχων σκευασμάτων. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που λαμβάνουμε, για μία ακόμη φορά, το εξαιρετικά τιμητικό αυτό βραβείο.»

Τα συμπληρωματα διατροφής Vitabiotics διανέμονται στα Φαρμακεία σε όλη την Κύπρο από την εταιρεία Μ.Σ.Ιακωβίδης & Σια ΛΤΔ, του Ομίλου MSJ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy