Δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα στη Λάρνακα

Δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα στη Λάρνακα είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Στέλιος Στρατή, 54 χρόνων, από τα Περβόλια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τρεις το μεσημέρι ενώ ο Στέλιος Στρατή οδηγούσε το μονοκάμπινο όχημα του στο δρόμο Αγίας Άννας – Καλού Χωριού, με πορεία προς το Καλό Χωριό, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του προς τα δεξιά, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το εξ αντιθέτου ερχόμενο αρθρωτό όχημα τύπου τρέιλερ, που οδηγούσε ο Πανίκος Νικολάου, 64 χρόνων από τον Κόρνο.

Από τη σύγκρουση, η οποία ήταν σφοδρή, το μονοκάμπινο αυτοκίνητο σφηνώθηκε κυριολεκτικά κάτω από το φορτηγό, με αποτέλεσμα ο Στρατής που τραυματίστηκε θανάσιμα, να εγκλωβιστεί στο όχημα του.

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που μετέβησαν στη σκηνή κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον Στρατή, ο οποίος με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Ο οδηγός του αρθρωτού οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά, διακομίστηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Στο 64χρονο διενεργήθηκε από την Αστυνομία προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση τα δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Λόγω της σύγκρουσης για αρκετές ώρες ο δρόμος παρέμεινε κλειστός και η Αστυνομία διοχέτευε την κυκλοφορία από άλλο δρόμο.
ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy