Δεύτερος γύρος επισκέψεων στις ενορίες από τον Ανδρέα Βύρα

Δεύτερο γύρο επισκέψεων στις ενορίες και τους συνοικισμούς της Λάρνακας εγκαινίασε ο δήμαρχος Λάρνακας. Από την εκλογή του ο Ανδρέας Βύρας έβαλε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα άμεσων επαφών με τους δημότες στους χώρους διαμονής και εργασίας μέσα από το οποίο, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 25 επισκέψεις.

Οι συγκεντρώσεις δημοτών και επαγγελματιών και η αμεσότητα με την οποία μεταφέρονται τα προβλήματα και οι εισηγήσεις στον δήμαρχο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αποδείχθηκαν πετυχημένη και αποτελεσματική πρακτική, η οποία συνεχίζεται με επαναληπτικές επισκέψεις. Σε αυτές οι δημότες θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να καθίσουν μαζί με τον δήμαρχο και τα μέλη της δημοτικής Αρχής να ανασκοπήσουν την κατάσταση, να ενημερωθούν αλλά και να ενημερώσουν και να μάθουν απευθείας για τα έργα που προγραμματίζονται και την πορεία αυτών που ήδη υλοποιούνται.

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου επισκέψεων και επαφών που άρχισε από τον Ιανουάριο, την περασμένη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, ο Α. Βύρας μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και υπηρεσιακούς παράγοντες βρέθηκαν στη Βιοτεχνική Περιοχή Λάρνακας όπου συναντήθηκαν με κατόχους υποστατικών. Στη συζήτηση τέθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοτέχνες και τρόποι επίλυσης. Ο δήμαρχος συνοδευόταν από τον εκτελούντα χρέη δημοτικού γραμματέα και τον δημοτικό μηχανικό. Η εκστρατεία άμεσων επαφών με τον κόσμο θα συνεχιστεί ταυτόχρονα με τις άλλες ενέργειες που αφορούν την καταγραφή θεμάτων της καθημερινότητας όπως η νέα ηλεκτρονική εφαρμογή “Βελτιώνω την πόλη μου” σε μια προσπάθεια άμεσης ανταπόκρισης της δημοτικής Αρχής στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους Λαρνακείς.

Τάσος Περδίος

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy