Δεκαπέντε τυχεροί συνδρομητές της Cytavision κέρδισαν θέσεις στους μεγάλους τελικούς!

Οι συνδρομητές της Cytavision απολαμβάνουν το πιο ολοκληρωμένο αθλητικό θέαμα και ψυχαγωγία, πολλά προνόμια, υπηρεσίες και δώρα αξίας.

Η Cytavision για να ευχαριστήσει τους πελάτες της, πραγματοποίησε αυτόματη κλήρωση μεταξύ των συνδρομητών SuperPack και PublicPackμε δώρα, που ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος ονειρεύεται: να ζήσει τους τελικούς του UEFAChampionsLeague και του UEFAEuropaLeague!

Δεκαπέντε συνδρομητές ήταν οι τυχεροί που είχαν την ευκαιρία να τους ζήσουν από κοντά!

Τρεις υπερ-τυχεροί κέρδισαν διπλά, πλήρη ταξιδιωτικά πακέτα μαζί με εισιτήρια γηπέδου διακεκριμένων θέσεων.

Στον τελικό του UEFAChampionsLeague στο Cardiff της Ουαλίας στις 3 Ιουνίου, βρέθηκε γεμάτος ενθουσιασμό ο κος Μιχαλάκης Πισκόπου μαζί με τον εγγονό του Θεοτόκη Αναστασίου, ο οποίος δήλωσε: «Το να βρίσκομαι σε ένα τεράστιο γήπεδο και να βλέπω liveτην κορυφαία ποδοσφαιρική αναμέτρηση, που παρακολουθούν εκατομμύρια άλλοι θεατές και τηλεθεατές ανά τον κόσμο, για μένα ήταν κάτι το εξωπραγματικό!»

Στον τελικό του UEFAEuropaLeague στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 24 Μαΐου, βρέθηκε ο κος Αντρέας Χατζούδης με το γιο του Αντώνη, καθώς και ο Φάνος Τιμοθέου παρέα με τον θείο του κο Θεόδωρο Νικολάου. Με την επιστροφή τους δήλωσαν:

Αντρέας Χατζούδης: «Δεν μπορώ να περιγράψω την ανεπανάληπτη εμπειρία που ζήσαμε χάρη στη Cytavision! Η φιλοξενία από την UEFA, αλλά και όλη η διοργάνωση ήταν καταπληκτικά!»

Φάνος Τιμοθέου: «Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία ζωής που όλοι μας οι φίλοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο, θα μας ζηλεύουν πάντα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Cytavision

Άλλοι επτά τυχεροί κέρδισαν τρία διπλά εισιτήρια γηπέδου, διακεκριμένης θέσης για τον τελικό του UEFAChampionsLeague και τέσσερα διπλά εισιτήρια γηπέδου, διακεκριμένης θέσης για τον τελικό του UEFAEuropaLeague και έζησαν από κοντά το απόλυτο υπερθέαμα, στον παλμό των μεγαλύτερων διασυλλογικών διοργανώσεων!

Παράλληλα,πέντε τυχεροί συνδρομητές του πακέτου δημόσιας προβολής PublicPack, κέρδισαν διπλά εισιτήρια διακεκριμένης θέσης για τον τελικό του UEFAEuropaLeague!

Η Cytavision κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης στην Κύπρο των δύο μεγάλων διοργανώσεων, UEFA Champions League και UEFA Europa League μέχρι το 2018.

Επίσης μέσα από τα 20 αθλητικά της κανάλια συνεχίζει να ταξιδεύει τους συνδρομητές της καθημερινά στα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, προσφέροντάς τους μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες!

Η Cytavision ευχαριστεί όλους τους συνδρομητές της για τη διαχρονική εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει πλούσια δώρα, καινοτόμες υπηρεσίες και χρήσιμες διευκολύνσεις.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy