Δεν έχασαν ευκαιρία αρκετά εθνικιστικά group να χειροκροτήσουν άλλο ενα #fakenews

Είναι δυνατόν μία εταιρεία σαν τον Σκλαβενίτη να κάνει εμπάργκο στα προϊόντα μίας χώρας; Γιατί, μήπως είναι δυνατόν να στέλνονται email με στήθη σε δικηγόρους; Δε θα μάθεις ποτέ, εκτός αν διαβάσεις το ViralSteps μέχρι τέλους. Βέβαια, δεν έχουμε μόνο αυτά. Εδώ θα βρεις ιπτάμενα αυτοκίνητα, τον Mario στο Google Maps, βουνά να σηκώνουν βουνά, και πολλά ακόμη.

Αναταραχή προκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας μιας δημοσίευσης στο Facebook.

Για την ακρίβεια, ένα υπάλληλος του Σκλαβενίτη δημοσίευσε ότι η γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ κάνει εμπάργκο σε όλα τα τουρκικά προϊόντα. Έτσι βρε παιδί μου για πλάκα.

Θα μου πεις, ίσως του φαινόταν αστείο το όλο θέμα, ή απλά είναι χαζός. Ίσως ισχύουν και τα δύο.

Το θέμα όμως πήρε διαστάσεις, και όλες οι απανταχού εθνικιστικές ομάδες άρχισαν να αναδημοσιεύουν το θέμα. Οι σελίδες τους στο Facebook πήραν φωτιά, και μαζί με αυτές, κάθε περιορισμένης νοημοσύνης κεφάλι.

Κάπου εδώ θα ρωτήσεις: γιατί είσαι τόσο επιθετικός, ή/και προσβλητικός; Σε πληρώνει ο Σκλαβενίτης; Ή μήπως δεν είσαι και τόσο “Έλληνας”;

Είναι όμως δυνατόν μία εταιρεία με τόσο μεγάλη κοινωνική δραστηριότητα, με μια διοίκηση με τόσο υποτιθέμενα ανοιχτό μυαλό, να δρα κατά αυτό τον τρόπο; Όχι, δεν είναι.

Εδώ, υπάλληλοι του Σκλαβενίτη μοιράζουν νερό σε όσους περιμένουν στην ουρά του ATM.
Οι άνθρωποι είναι επιχειρηματίες. Ακόμη κι αν δεν γούσταραν τους γείτονές μας, δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο. Γιατί; Διότι θα ήταν μεγάλο, και ίσως μη αναστρέψιμο πλήγμα για την επιχείρησή τους.

Όπως και να έχει, το όλο θέμα λύθηκε με λίγη βοήθεια από τα ELLINIKA HOAXES, και την εταιρεία να δηλώνει ότι τα παραπάνω δεν έχουν καμία βάση.

Ελπίζουμε και ο υπάλληλος με τη φαεινή ιδέα να δέχτηκε τις αντίστοιχες κυρώσεις, για να μάθει να μην δημοσιεύει ό,τι ηλιθιότητα του κατέβει δημοσίως.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy