Δεν είναι για χειροκρότημα

597
Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Οι «αποκαλύψεις» του δημάρχου Πάφου για το πλιάτσικο των τ/κ περιουσιών – τα εισαγωγικά χρειάζονται, γιατί δεν πρόκειται για νέο- κάνουν και καλό. Γιατί θυμίζουν αλλά και εξηγούν σε πολλούς άλλους γιατί κάποιοι επιμένουν στα μηδενικά ποσά καταβολής ενοικίου για τη διαχείρισή τους ή αντιδρούν στην αύξηση του ενοικίου.

Οι «αποκαλύψεις» φαίνεται ότι δυσαρεστούν άλλους τόσους. Γιατί ισοπεδώνουν καταστάσεις, με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και το θέμα, από ουσίας, καταντά λαϊκισμός.

Θύμωσε και ο Σωκράτης Χάσικος και έκανε υποδείξεις στον Φαίδωνα. Μιλά για λαϊκιστική και ισοπεδωτική προσέγγιση, αφού, όπως θυμίζει, πολλές από τις περιπτώσεις που κατονομάζει, βρίσκονται στο μικροσκόπιο για εξέταση.

Κι αν αληθεύει αυτό που λέει ο τέως ΥΠΕΣ, ότι δηλαδή οι καταγγελίες έχουν να κάνουν με διεκδίκηση τεμαχίου από τον Δήμο Πάφου, την οποία απέρριψε ο Κηδεμόνας; Ένα πουλάκι μάς σφύριξε πάντως πως ούτε το Προεδρικό χάρηκε με τις… αποκαλύψεις Φαίδωνα…

Μ.Φρ.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.