Δεν πτοεί τον Υπουργό το θανατικό

482

Συνελήφθη για μέθη, φυλακίστηκε τις επόμενες ώρες και πέθανε πριν ξημερώσει! Ένας αλκοολικός έτυχε αυτής της μεταχείρισης από το σύστημα δικαιοσύνης και από το σωφρονιστικό σύστημα! Πέθανε αβοήθητος! Ως εάν και να του είπαν «είσαι ξένος, χάθου, είσαι ξένο σώμα και πρέπει να εξολοθρευτείς»! Το ίδιο περίπου είχε συμβεί πριν μια βδομάδα σε 18χρονο νεαρό! Πάσκισαν και πασκίζουν οι υπεύθυνοι των Φυλακών να μας πείσουν ότι ο θάνατος και στις δύο περιπτώσεις ήταν φυσιολογικός!

Έλεος, κύριοι! Προσβάλλετε την κοινή νοημοσύνη! Αν δεν έχετε ευθύνες, τότε τι έχετε να φοβηθείτε, κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης, για να ορίσει η πολιτεία ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες και να ερευνήσει και τις δύο περιπτώσεις θανάτου από την αρχή μέχρι το τέλος; Γιατί τα απλά, φυσικά ερωτήματα είναι για σας «λαϊκισμός» και δεν είναι λαϊκισμός πέντε χρόνια διακυβέρνησης να τα ρίχνετε στους προηγούμενους; Αν δεν έχετε ευθύνη για δύο θανάτους σε μια εβδομάδα εντός των Κ. Φυλακών ως πολιτικός προϊστάμενος, τότε γιατί έχουν ευθύνη οι προηγούμενοι;Νίκη

 

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

240

200