Δεν σκοτίζονται

300

Τελικά το σαμποτάζ το οποίο έσπευσε να μας πλασάρει ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν «ανθρώπινο λάθος» και μάλιστα από παρορμητισμό; Πάντως δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε ότι αυτοί οι κυβερνώντες τα καταφέρνουν την ίδια ώρα να μας πουλάνε 2-3 διαφορετικές εκδοχές.

Γιατί και χθες ακούσαμε για ανθρώπινο λάθος τελικά σε σχέση με τις διαρροές των εξεταστικών δοκιμίων, όμως την ίδια ώρα και όταν ερωτήθηκαν οι κυβερνώντες δεν απέρριψαν και πάλι ότι πρόκειται για ένα είδος σαμποτάζ.

Ας αποφασίσουν τελικά. Λάθος ή σαμποτάζ; Νήπια χωρίς μυαλό ή υπόσκαψη από αυτούς που δεν προκρίνουν τη νέα διαδικασία; Όλα μαζί δεν γίνεται.

Βέβαια για ανάληψη ευθυνών ούτε λόγος, για ακύρωση διαδικασιών πάλι ούτε λόγος. Για κάποιους ούτε γάτα ούτε ζημιά, για άλλους πήγαν χαμένα 150 ευρώ και μια βαλίτσα όνειρα και ελπίδες. Η αποζημίωσή τους και η συγγνώμη μπορούν να περιμένουν…

ΓΤΑ

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

81

85

80

117

79