Δεν θα αποκόπτεται το ρεύμα τις γιορτές

Η ΑΗΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα αποκόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικιακούς καταναλωτές κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Ειδικότερα, σε σημερινή ανακοίνωση η ΑΗΚ αναφέρει ότι σε χθεσινή του συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο της Αρχής αποφάσισε όπως μην αποκόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για μη εξόφληση λογαριασμού, στους οικιακούς καταναλωτές πελάτες της ΑΗΚ κατά την περίοδο 15 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι 12 Ιανουαρίου 2015, σημειώνοντας ότι το μέτρο αυτό αφορά όλες τις οικιακές διατιμήσεις, δηλαδή τις διατιμήσεις 05, 06, 07 και 08.

Σε ό,τι αφορά τους οικιακούς καταναλωτές η παροχή των οποίων έχει αποκοπεί για μη πληρωμή, η ΑΗΚ αναφέρει ότι αυτοί μπορούν να αιτηθούν επανασύνδεση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία τους στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΑΗΚ.

“Τις πρόνοιες της διευθέτησης αυτής δεν μπορούν να αξιοποιήσουν όσοι έχουν αποκοπεί για παράνομη ενέργεια κλοπής ρεύματος καθώς και οι πτωχεύσαντες, οι οποίοι για να τύχουν επανασύνδεσης θα πρέπει να ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις”, ξεκαθαρίζει η Αρχή.

Τέλος, η ΑΗΚ εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy