Δες τη ζωή ξανά στα νέα γραφεία της Eurolife!

Τα νέα, εντυπωσιακά γραφεία της Eurolife στη Λευκωσία είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους πελάτες της εταιρείας αλλά και όσες και όσους θέλουν να ξανασχεδιάσουν με αισιοδοξία το μέλλον τους!
Την ευκαιρία να επισκεφθούν πρώτοι τα νέα πελατειακά γραφεία της Eurolife, είχαν εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Την Πέμπτη 26 Απριλίου, η EuroLife υποδέχθηκε αποκλειστικά τους ανθρώπους των MME ώστε να γνωρίσουν και να ξεναγηθούν στο χώρο στον οποίο στεγάζονται πλέον 40 ασφαλιστικοί σύμβουλοι από τρία υποκαταστήματα της Λευκωσίας.

Η υπόσχεση της Eurolife για μια νέα, μοναδική πελατειακή εμπειρία δεν θα ήταν ολοκληρωμένη εάν δεν συμπεριελάμβανε το υλικό περιβάλλον στο οποίο πελάτες και ασφαλιστικοί σύμβουλοι επικοινωνούν, συνεργάζονται και βρίσκουν λύσεις.
Έτσι, οι νέοι χώροι αποτελούνται από ένα μοντέρνο, νεόδμητο κτίριο στο οποίο κυριαρχεί το φως και οι λιτές γραμμές, design που συνδυάζει αρμονικά γυαλί, ξύλο και μέταλλο, open space γραφεία, πολυδιάστατες αίθουσες συσκέψεων, σαλόνια, teleconference, κορυφαίες τεχνολογικές και ψηφιακές υποδομές, καφετέρια με χώρο απασχόλησης για τα παιδιά.

Η Γενική Διευθύντρια της εταιρείας, κ. Άρτεμις Παντελίδου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον θα υποδεχόμαστε τους πελάτες μας στα νέα μας πελατειακά γραφεία γιατί εκφράζουν με ακρίβεια τη Eurolife σήμερα: Δύναμη και σιγουριά, φρεσκάδα και αισιοδοξία, ανθρώπινη, βιωματική προσέγγιση του πελάτη ώστε μαζί να σχεδιάσουμε το μέλλον του με τους καλύτερους όρους. Να δούμε μαζί τη ζωή ξανά!».

Τα νέα γραφεία εντάσσονται στη στρατηγική ανάπτυξης της Eurolife η οποία περιλαμβάνει ανανέωση των κτιριακών υποδομών, εισαγωγή νέων υπηρεσιών, ψηφιοποίηση και τεχνολογική αναβάθμιση καθώς και εκπαίδευση και κατάρτιση των ασφαλιστικών συμβούλων και του προσωπικού. Θα ακολουθήσουν παρόμοια γραφεία σε κάθε πόλη της Κύπρου.
Το πρόγραμμα ανάπτυξης κατοχυρώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Eurolife την επόμενη δεκαετία σε μια αγορά την οποία προβλέπεται να μεταβάλουν ριζικά οι καταιγιστικές τεχνολογικές και δημογραφικές εξελίξεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy