Διαγωνισμός «Maths Challenge» του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Διεκδίκηση Υποτροφιών για σπουδές στα Μαθηματικά

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοινώνει διαγωνισμό για διεκδίκηση υποτροφιών για σπουδές στα Μαθηματικά, οι οποίες μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για μια συναρπαστική καριέρα. Συγκεκριμένα, προσφέρονται δύο μερικές υποτροφίες 50% και δύο μερικές υποτροφίες 30%, για το πρόγραμμα Μαθηματικών (BSc) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Ο Οργανισμός Career Cast USA ανέδειξε τα επαγγέλματα, που ανήκουν στo φάσμα των Μαθηματικών, ως τα καλύτερα για το 2017. Τα μαθηματικά άλλωστε θεωρούνται ως η επιστήμη που βρίσκεται στην καρδιά της σύγχρονης τεχνολογίας. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργοδοτηθούν ως Στατιστικολόγοι, Αναλογιστές, Μαθηματικοί, Επιστήμονες Δεδομένων, Μετεωρολόγοι, καθώς και Ερευνητές/Αναλυτές σε Εταιρείες Δημοσκοπήσεων.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους φοιτητές που θα συμπληρώσουν αίτηση εισδοχής ή θα μετεγγραφούν στο Πτυχίο Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν Απολυτήριο Λυκείου ή άλλο ισότιμο προσόν.

Ο διαγωνισμός «Maths Challenge» θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 3.30 μέχρι τις 6.00 μ.μ., στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου. Για δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://www.unic.ac.cy/maths-challenge-17.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy