Διάκριση ειδικής επιστήμονα του Παν. Κύπρου

Τη διάκριση ‘Political Studies Association Specialist Group Speakers Competition Award’ έλαβε η Δρ Σταματούλα Παναγάκου, ειδική επιστήμονας στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Σε ανακοίνωσή του, το Πανεπιστήμιο Κύπρου αναφέρει ότι η Δρ. Παναγάκου θα είναι ομιλήτρια στο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο της Εταιρείας Πολιτικών Σπουδών του Ηνωμένου Βασιλείου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου, η Δρ. Παναγάκου θα ηγηθεί, επίσης, ενός διεθνούς εργαστηρίου μελέτης του Βρετανικού Ιδεαλισμού με θέμα «British Idealism: Political Philosophy, Civic Pride and Ethical Citizenship».

Η Εταιρεία Πολιτικών Σπουδών (Political Studies Association) του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ως στόχο την ανάπτυξη και προώθηση των Πολιτικών Επιστημών.

Ιδρύθηκε το 1950, έχει πολυάριθμα μέλη από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, και έχει αναγνωρισθεί διεθνώς ως ένας από τους σημαντικότερους Οργανισμούς για τη μελέτη, διάδοση και στήριξη των Πολιτικών Επιστημών.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy