Διαμαρτυρία σε Αθήνα-Λευκωσία για την ευημερία των ζώων

Για πέμπτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται πανελλαδική – παγκύπρια εκδήλωση για την ευημερία των ζώων στην οποία θα συμμετάσχει και το Κόμμα για τα Ζώα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κόμματος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Λευκωσία στις 18 Μαρτίου.

Οι διοργανωτές θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι ο αγώνας είναι για την ελευθερία όλων των πλασμάτων, για το δικαίωμα στη ζωή και την αξιοπρέπεια. “Τα ζώα υφίστανται πόνο, αγωνία, φόβο και θάνατο ώστε ο άνθρωπος να ικανοποιεί τη ματαιοδοξία του, τρώγοντας τις σάρκες τους, φορώντας το δέρμα και τη γούνα τους και χρησιμοποιώντας προϊόντα καλλωπισμού που για να παραχθούν χιλιάδες ζώα υποφέρουν ως πειραματόζωα. Θεωρούμε ότι ο άνθρωπος χρειάζεται και έχει ανάγκη να ζει σε αρμονία με τη φύση και τα πλάσματα της. Άνθρωπος, Ζώα, Φύση, μια ευημερία”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι ο Πρόεδρος του Κόμματος Κυριάκος Κυριάκου θα έχει επαφές στην Ελλάδα για προετοιμασία για δημιουργία φιλοζωικού-οικολογικού κόμματος και στην Ελλάδα, ενόψει των ευρωεκλογών του 2019.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy