Διαψεύδεται ο Σ. Χάσικος από τα ίδια τα λεγόμενά του (ηχητικό)

Εκτεθειμένος από τα ίδια του τα λόγια, μένει ο Υπουργός Εσωτερικών στην προσπάθεια του να φορτώσει ευθύνες στο ΚΥΠΕ, για ανακρίβειες στις δηλώσεις του για το θέμα των πυρκαγιών.

Στην προσπάθεια του να μαζέψει τα ασυμμάζευτα που προκάλεσαν τα λεγόμενα του ενώπιον της Βουλής, για το θέμα των πυρκαγιών στην περιοχή Σολέας, ο Υπουργός Εσωτερικών, εξέδωσε “διευκρινιστική ανακοίνωση”.

Κατηγόρησε το ΚΥΠΕ, πως “εντελώς λανθασμένα και με ανακρίβειες τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών, που έγιναν κατά τη διάρκεια σύσκεψης των αρμοδίων Επιτρόπων της Βουλής, με αντικείμενο τις πρόσφατες πυρκαγιές στην περιοχή Σολέας”.

Όπως υποστηρίζει ο ΥΠΕΣ, λανθασμένα το ΚΥΠΕ, δημοσίευσε είδηση, υπό τον τίτλο “`Αν ψάχνετε ευθύνη ή καθυστέρηση, ψάξετε την πάνω στους επιχειρησιακούς`”.

Αντίθετα με τον τίτλο του δημοσιεύματος του ΚΥΠΕ, σημειώνει ο ίδιος δεν επέρριψε οποιαδήποτε ευθύνη στους υπηρεσιακούς, αναφέρει στη δήλωση του ο Υπουργός Εσωτερικών.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δημοσιεύουμε, μαγνητοφωνημένο τον ήχο από την συνεδρία της Βουλής, για το ζήτημα των πυρκαγιών, κατά την συνεδρία των τριών επιτροπών, για τις τραγικές πυρκαγιές στη Σολέα:

 

Δείτε επίσης:

 
 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy