Διαψεύδει η Σιμπέρ ότι αγόρασε προνομιακά γη κοντά στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου

Εκτός πραγματικότητας χαρακτήρισε η Σιμπέλ Σιμπέρ δημοσίευμα τουρκοκυπριακής εφημερίδας που την φέρει να έχει αγοράσει γη σε προνομιακή τιμή σε περιοχή που έγινε πρόσφατα οικιστική, κοντά στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, πριν αυτό γίνει ευρέως γνωστό.
 
Το δημοσίευμα της Γενί Μπακίς με τίτλο «Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχη τις νύχτες;» αναμεταδόθηκε σήμερα από τ/κ ιστοσελίδες και σε αυτό αναφέρεται ότι η «πρόεδρος της βουλής», ο αδερφός της Εκίν Αντάντεμίρ, που είναι μέλος ΔΣ τράπεζας στα κατεχόμενα, μαζί με έναν γνωστό κτηματομεσίτη, τον Τουργκάι Ερσαλιτζί και τον γνωστό Τούρκο επιχειρηματία Βακκάς Αλτίνμπας που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο ψευδοκράτος και είναι μέτοχος στην τράπεζα Creditwest, αγόρασαν συνεταιρικά μεγάλη έκταση στην εν λόγω περιοχή (που ήταν στρατιωτική περιοχή).
 
Σε γραπτή της δήλωση η κ. Σιμπέρ αναφέρει ότι το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ξαφνιάστηκε όταν το διάβασε ως ένα άτομο που υπερασπίζεται την καθαρή πολιτική και το να είναι υπόλογοι οι πολιτικοί στο λαό. Πιστεύει, ανέφερε, στην κοινωνική δικαιοσύνη και τις ηθικές αξίες. Η Σιμπέλ Σιμπέρ δηλώνει ότι διατηρεί όλα τα νόμιμα δικαιώματά της και θα ενεργήσει εναντίον της εφημερίδας και όλων όσοι αναδημοσίευσαν το εν λόγω δημοσίευμα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy