Διαψεύδει τον Ν. Παπαδόπουλο ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών

Μετά από τους ισχυρισμούς του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, ότι κατέχει ηχογραφημένη δήλωση του Υπουργού Υγείας περί πολυασφαλιστικού, παίρνει θέση ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος διαψεύδει τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, που επικαλέστηκε πρακτικά συζητήσεων του Υπουργού με τις  ασφαλιστικές εταιρείες για να αιτιολογήσει έτσι, την ύπαρξη της ηχογραφημένης δήλωσης του Υπουργού.

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών αναφέρει: “Ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου διευκρινίζει ότι, στις συσκέψεις και συνεδριάσεις του, εσωτερικά ή με τρίτα πρόσωπα, δεν τηρεί ηχογραφημένα πρακτικά”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΣΑΕΚ) είναι το αναγνωρισμένο και αντιπροσωπευτικό σώμα της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας της Κύπρου. Υπάρχουν 30 εταιρείες-μέλη που αντιπροσωπεύουν ποσοστό γύρω στο 96% των ετησίων ασφαλίστρων της εγχώριας αγοράς.

Ο ΣΑΕΚ είναι επίσης ο αναγνωρισμένος εκπρόσωπος της κυπριακής ασφαλιστικής βιομηχανίας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο όντας πλήρες μέλος τόσο της Insurance Europe (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εταιρειών) όσο και της IUMI (Διεθνής Ένωσης Ναυτασφάλισης). Όραμά του είναι μια δυνατή, επικερδής και ανταγωνιστική ασφαλιστική βιομηχανία, που την εμπιστεύεται ο πολίτης και που συνεχώς αναβαθμίζεται δυναμικά στον ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy