Διάρρηξη κατοικίας στο Κίτι και κλοπή χρυσαφικών άγνωστης αξίας

Διάρρηξη κατοικίας και κλοπή χρυσαφικών, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, από οικία στο Κίτι, εξετάζει η Αστυνομία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες λίγο πριν το μεσημέρι γυναίκα από το Κίτι τηλεφώνησε στον Αστυνομικό Σταθμό και ανέφερε ότι μεταξύ των ωρών 10.00 – 11.30, όταν απουσίαζε από το σπίτι της, σημειώθηκε διάρρηξη.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία όταν η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της γύρω στις 11.30 το μεσημέρι, εντόπισε παραβιασμένη την αλουμινένια πόρτα του υπνοδωματίου της και ακαταστασία εντός της οικίας.
 
Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στη σκηνή όπου από έρευνες και εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι οι δράστες πέτυχαν είσοδο στην οικία αφού προηγουμένως αφαίρεσαν με τη χρήση εργαλείου, την κλειδαριά της αλουμινένιας πόρτας του υπνοδωματίου και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας σωματική βία άνοιξαν την πόρτα προκαλώντας κακόβουλη ζημιά.
 
Από έλεγχο που έκανε η γυναίκα διαπίστωσε ότι κλάπηκαν χρυσαφικά και τιμαλφή, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
 
Η Αστυνομία προέβη στις απαραίτητες έρευνες στη σκηνή και παρέλαβε τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Στο σπίτι δεν υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό σύστημα παρακολούθησης. Τα κλαπέντα καλύπτονται από ασφάλεια.
 
Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία από περιοίκους ότι για τη διάρρηξη ενδεχομένως να σχετίζεται σαλούν αυτοκίνητο, χρώματος χρυσού εντός του οποίου υπήρχαν δύο ή και περισσότερα άτομα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy