Διατηρεί πληρότητα 100% και τον Οκτώβριο η Αγία Νάπα

Η Αγία Νάπα διατηρεί τις υψηλές πληρότητες του 100% και μέσα στον Οκτώβριο, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η περιοχή διανύει την καλύτερη τουριστική περίοδο που είχε ποτέ, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου Αγίας Νάπας.
 
Φέτος, δηλώνει ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, “καταρρίπτουμε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, αφού υπολογίζουμε ότι η Αγία Νάπα θα φιλοξενήσει πέραν των 700,000 τουριστικών αφίξεων από το εξωτερικό. Οι συγκεκριμένες αφίξεις θα δημιουργήσουν περίπου 5 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις με μια συνεισφορά προς την κυπριακή οικονομία πέραν των 700 εκατομμυρίων ευρώ».
 
Πρόσθεσε ότι «πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η επισκεψιμότητα από ντόπιους έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Η Αγία Νάπα, τα ξενοδοχεία, τα κέντρα αναψυχής και τα καταστήματα απολαμβάνουν τα εξαιρετικά αποτελέσματα της τουριστικής χρονιάς που διανύουμε, αποτέλεσμα των προσπαθειών που κατέβαλαν τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Αγίας Νάπας, η κυβέρνηση και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού».
 
Υπολογίζουμε, είπε, “ότι οι ψηλές πληρότητες θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου, ενώ ικανοποιητικές είναι οι κρατήσεις και για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy