Διέλευση σκύλων προκάλεσε σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Τρεις σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος, που συνέβη στις 2 τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την έξοδο της Μονής. Αιτία του ατυχήματος, η διέλευση αδέσποτων σκυλιών. Λόγω του τροχαίου, ο αυτοκινητόδρομος παρέμεινε κλειστός για δύο και πλέον ώρες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 2 τα ξημερώματα όταν ενώ οδηγούσε προς τη Λεμεσό, 39χρονος οδηγός ταξί, στην προσπάθεια του να αποφύγει σκυλιά που βρίσκονταν στο δρόμο προσέκρουσε στο σιδερένιο διαχωριστικό κιγκλίδωμα, που χωρίζει τις λωρίδες του αυτοκινητόδρομου.

Το ταξί ακινητοποιήθηκε εντός του αυτοκινητόδρομου, με αποτέλεσμα οδηγός αυτοκινήτου ενοικιάσεως, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα το ακινητοποιημένο ταξί, προσέκρουσε βίαια σ’ αυτό. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν τόσο ο οδηγός ταξί, όσο και  οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ενοικιάσεως, από τη Ρουμανία.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας τους αν και σοβαρή, κρίνεται εκτός κινδύνου.  Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της τροχαίας, λόγω του τροχαίου έκλεισε για δύο και πλέον ώρες ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού και η τροχαία κίνηση διοχετευόταν από τον παλαιό δρόμο.
 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy