Διεθνής αναγνώριση για την Trust Ασφαλιστική

Η υψηλότερη διάκριση που έχει δοθεί σε κυπριακό οργανισμό

Η Trust Ασφαλιστική, είναι η πρώτη και μοναδική (μέχρι σήμερα) εταιρεία που λαμβάνει τη διεθνή διάκριση HighPerforming – Platinum από το InvestorsInPeople (IIP) – LondonInternationalOffice, το οποίο αξιολογεί 14,000 Εταιρείες σε 75 χώρες.

Tο InvestorsinPeople είναι το διεθνές αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση των ανθρώπων, και ορίζει ποιες ενέργειες χρειάζεται ένας οργανισμός να κάνει για να οδηγήσει, να υποστηρίξει και να διαχειριστεί το προσωπικό του αποτελεσματικά και προς την επίτευξη βιώσιμων και κερδοφόρων αποτελεσμάτων.  Δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους απέναντι στις καλύτερες εταιρείες σε διεθνή κλίμακα.

Η διάκριση αυτή, αποδεικνύει έμπρακτα τον προσανατολισμό και την αφοσίωση της Trust στην ανάληψη καινοτόμων πρωτοβουλιών και δράσεων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, όπως και τον εξαίρετο επαγγελματισμό της, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες και συνεργάτες της.

Έχοντας ανεπτυγμένο το αίσθημα ανάληψης πρωτοβουλιών, το ανθρώπινο δυναμικό της Trust, είναι αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας, αφού είναι οι ίδιοι που εφαρμόζουν καθημερινά τις αξίες του οργανισμού.

O κ. Χρίστος Χριστοδούλου, CEO, δήλωσε ότι “φιλοσοφία της εταιρείας είναι να αναδεικνύει τα στελέχη της με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάνουν στο ζενίθ των δυνατοτήτων τους. Όλο το προσωπικό της εταιρείας, πιστεύει στις αξίες, πρακτικές και στόχους της Εταιρείας και αυτός είναι και ο λόγος που μας οδήγησε στην κορυφή”. Επίσης, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη συμβολή των Ασφαλιστικών μας Πρακτόρων σε όλη αυτή την επιτυχία, αφού με τη συνεχή τους ανατροφοδότηση, μας αναγκάζουν να ψηλώνουμε συνεχώς τον πήχη.

Από την πλευρά της, η κ. Σούλα Γιωρκά, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρείας, ανέφερε ότι η διεθνής αυτή αναγνώριση ερμηνεύεται ως μία απόδειξη ότι το εργασιακό περιβάλλον και οι ευκαιρίες ανάπτυξης στην Trust, μετατρέπουν το προσωπικό σε επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. «Για μένα», συνέχισε η κ. Γιωρκά, «αποτελεί καθημερινή πρόκληση ώστε να είμαι αποτελεσματική στην καθοδήγηση της ομάδας προς τη σωστή ανοδική κατεύθυνση, διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους».

Το πρότυπο IIP, αποτελεί, την επισφράγιση του χαρακτήρα της Trust που αποδεικνύεται μέσα από την ανθρωποκεντρική διάθεση προς τον πελάτη, την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση που το προσωπικό παρέχει προς τους συνεργάτες και πελάτες.

1

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy