Δημοσιογραφικά Βραβεία 2017

451

Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας το Ινστιτούτο Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας συνδεδεμένο με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις  7:30 το βράδυ στη δημοσιογραφική εστία εκδήλωση απονομής των δημοσιογραφικών βραβείων για το 2017.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή βραβείου που συστάθηκε από το Δ.Σ. του ΙΜΜΕ αποτελούμενη από τους Ανδρέα Κλ. Σοφοκλέους, Γιώργο Παυλίδη, Μαρία Χατζηπαύλου και Σούλα Χατζηκυριάκου, αποφάσισε ν’ απονείμει το βραβείο συνολικής δημοσιογραφικής προσφοράς στο βετεράνο  δημοσιογράφο Γεώργιο Μαυρογένη.

Η Επιτροπή αποφάσισε επίσης ν’ απονείμει το βραβείο δημοσιογραφικής προσφοράς σε άλλους τρεις δημοσιογράφους και συγκεκριμένα στην  Άννα Ανδρέου, Κάτια Χριστοδούλου και Κώστα  Νάνο.Μέγας Χορηγός  της εκδήλωσης είναι η RCBBank και Χορηγοί Επικοινωνίας το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) και η εφημερίδα “Πολίτης”.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.