Δυνατότητες μεγαλύτερης κερδοφορίας έχει η CYTA

Η CYTA πρέπει να έχει την απαιτούμενη ανταπόκριση από την πολιτεία, τη Βουλή και όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες έτσι ώστε να εργάζεται κάτω από το ίδιο καθεστώς με τους ανταγωνιστές της τονίζει η ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο Δώρος Θεοδώρου ανέφερε ότι όχι μόνο ήταν κερδοφόρα η ΑΤΗΚ με βάση τα πεπραγμένα του 2015 αλλά αύξησε και τα κέρδη της.

Επισήμανε ότι αν ο οργανισμός λάβει αυτά που ζητά από την πολιτεία, δηλαδή να δουλεύει επί ίσοις όροις, θα μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους πολίτες και στο κράτος.

Ο κ. Θεοδώρου τόνισε παράλληλα ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε διάφορους τομείς όπως στη μείωση του στόλου και στη μείωση συνολικής κατανάλωσης ενέργειας. Υπέδειξε ωστόσο ότι δεν μπορεί να αποχωρήσουν άλλα άτομα από τον οργανισμό γιατί τότε θα προκύψουν προβλήματα υποστελέχωσης.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ΠΑΣΕ-ΑΤΗΚ Αλέκος Τρυφωνίδης ανέφερε ότι η CΥΤΑ πρωτοπόρησε με την κερδοφορία της, η οποία οφείλεται στο προσωπικό της.

Ο ΓΓ της ΠΑΣΕ ΑΤΗΚ σημείωσε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στον οργανισμό για μείωση των εξόδων κάτι που θα οδηγήσει όπως είπε και στην μείωση τιμών.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy