Δύο αγώνες ξεκαθάρισαν στα πέναλτι, αδικήθηκε η Αλκή…

Μετά την Αγία Νάπα που απέκλεισε την ΑΕΛ, άλλες δύο ομάδες Β’ Κατηγορίας πέρασαν στο Β’ γύρο του Κυπέλλου σε βάρος ομάδων Α’ Κατηγορίας.

Πρόκειται για τον Οθέλλο Αθηαίνου και την Ε.Ν. Παραλαμνίου.

Ο Οθέλλος απέκλεισε εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας στη διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική της διάρκεια   αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 0-0 και ο Οθέλλος πήρε την πρόκριση νικώντας με 7-6 στα πέναλτι.

Στα πέναλτι κρίθηκε και ο αγώνας της Αλκής με την ΕΝΠ με σκορ 6-5.

Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια τελείωσε ισόπαλος 0-0 και στην  παράταση 1-1. Η ΕΝΠ προηγήθηκε με τον Αντωνίου στο 95′ και η Αλκή ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Φαμπρίτσιο.

Φωνές από την Αλκή για το πέναλτι που δεν μέτρησε παρά το γεγονός ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή.

25401032_10215155014488148_848199850_o
Στο επόμενο γύρο του Κυπέλλου Coca – Cola πέρασε και η Πάφος με εκτός έδρας νίκη επί του Διγενή Ορόκλινης με 3-0.

Και τα τρία τέρματα τα πέτυχε ο Ντανιέλ Σικόρσκι στο 1ο, στο 39ο και στο 64ο λεπτό.

Μέσω αγώνων, προκρίθηκαν επίσης ο Ολυμπιακός Λευκωσίας (3-0 την Αναγέννηση Δερύνειας), η Αγία Νάπα (2-1 την ΑΕΛ) και η Ανόρθωση (2-1 την Ξυλοτύμπου).

Χωρίς αγώνα στο Β’ γύρο πέρασαν η Καρμιώτισσα και η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας από τη Β’ Κατηγορίας και ο Άρης, η Ομόνοια, η Νέα Σαλαμίνα, η ΑΕΚ Λάρνακας και ο Ερμής Αραδίππου από την Α’ Κατηγορία.

Επίσης, οι ομάδες του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ που συμμετείχαν στον τελευταίο τελικό Κυπέλλου καθώς και η ομάδα Fair Play περιόδου 2016-17, η Δόξα Κατωκοπιάς δεν συμμετείχαν στην κλήρωση αλλά προκρίθηκαν στο Β’ γύρο χωρίς αγώνα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy