Δύο ιατροδικαστές στην Πάφο για την υπόθεση Nikolova

Στη 13:00 το μεσημέρι αναμένεται να έρθει στην Πάφο η Ελληνίδα  καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου η οποία κλήθηκε στην Κύπρο για να εξετάσει τη σορό της 46χρονης  από την Βουλγαρία Petrana Milchova  Nikolova  .

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση από τον  Εκπρόσωπο τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου μαζί με την κ. Σπηλιοπούλου αναμένεται να έρθει στην Πάφο και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης, Κύπριος που εργάζεται στην Αγγλία του οποίου το ιατροδικαστικό πόρισμα ήταν καθοριστικό στην σύλληψη του ζεύγους του τρίμηνου βρέφους που απεβίωσε μετά από πτώση του στο έδαφος. 

Ο κ. Μαρνερίδης είχε αποφανθεί μετά τη νεκροτομή που διενήργησε με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα  ότι ο θάνατος του βρέφους προκλήθηκε από κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεπεία πτώσης από ύψος και πως η βαρύτητα της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που υπέστη το βρέφος δεν είναι συμβατή με πτώση από καναπέ ύψους 70 εκατοστών σημειώνοντας πως  τέτοια κάκωση προκαλείται από πτώση από μεγαλύτερο ύψος. 

Οι ιατροδικαστές αναμένεται να εξετάσουν το φάκελλο της υπόθεσης, να διενεργήσουν αυτοψία στην σκηνή που εντοπίστηκε η θανούσα και ακολούθως να επιθεωρήσουν την σορό της άτυχης γυναίκας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy