Δύο συλλήψεις για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε το ΤΑΕ Λάρνακας για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη με θύμα 46χρονο από τη Λευκωσία. Η Αστυνομία, μετά τη μαρτυρία του θύματος φόρεσε χειροπέδες σε 45χρονο και 37χρονο από τη Λάρνακα οι οποίοι οδηγήθηκαν στο δικαστήριο για να ζητηθεί η προφυλάκιση τους για 8 μέρες.

Ο 46χρονος από τη Λακατάμια, είχε κλείσει ραντεβού χθες στις 10 βράδυ στην περιοχή Ορόκλινης με γνωστό του πρόσωπο. Όταν έφτασε εκεί, διαπίστωσε ότι εκτός από τον 45χρονο με τον οποίο είχε ραντεβού, υπήρχαν και άλλα πρόσωπα μέσα σε δύο αυτοκίνητα. Όπως είπε στην Αστυνομία, αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει σε καρτέρι και προσπάθησε να φύγει από τη σκηνή, ωστόσο,  όπως κατήγγειλε, ο 45χρονος, βγήκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε προς το μέρος του με κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο από κοντινή απόσταση, δύο φορές.

Τα σφαιρίδια τον έπληξαν στην ωμοπλάτη και κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κλήθηκε η αστυνομία και άρχισε η διερεύνηση της υπόθεσης. Η εξήγηση στο μυστήριο γιατί μετέβη στη Λεμεσό και όχι στη Λάρνακα που ήταν το πιο κοντινό νοσοκομείο, ήταν, όπως είπε στην Αστυνομία, ότι φοβήθηκε ότι θα τον ακολουθούσε ο δράστης. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους καθώς τα σφαιρίδια τον έπληξαν επιφανειακά.

Σε ό,τι αφορά στα κίνητρα, πληροφορούμαστε ότι το θύμα είναι πρόσωπο το οποίο έχει βεβαρημένο ποινικό ιστορικό με υποθέσεις ναρκωτικών και βίας. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, τα κίνητρα δεν αποκλείεται να σχετίζονται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών σχετικά με υποθέσεις ναρκωτικών.  Οι συλληφθέντες αρνούνται ανάμιξη στην υπόθεση.

Τάσος Περδίος

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy