Δύο σκυλιά κατασπάραξαν την 22χρονη ιδιοκτήτριά τους

Μια νεαρή γυναίκα από τη Βιρτζίνια βρήκε τραγικό θάνατο που πιστεύεται ότι προήλθε από την επίθεση των σκύλων της.  

Η Bethany Lynn Stephens, 22 ετών, βρέθηκε νεκρή την Πέμπτη το βράδυ, δύο μέρες αφότου είχε βγει να περπατήσει με τα σκυλιά της στο δάσος κοντά στο Goochland της Βιρτζίνια.   Οι αρχές δήλωσαν ότι βρέθηκε από τον πατέρα της ο οποίος την έψαχνε σε μια περιοχή όπου ήταν γνωστό ότι έβγαζε τα σκυλιά έξω για βόλτες.  

Τα σκυλιά, δύο μεγάλα πίτμπουλ, είναι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν οι αρχές οι δράστες. Όταν ο πατέρας της 22χρονης βρήκε τη σορό της ανέφερε πως ήταν πολύ επιθετικά καθώς φυλούσαν το άψυχο σώμα της.       Στην αρχή πίστεψε πως τα σκυλιά είχαν ανάμεσά τους κάποιο κουφάρι ζώου, αλλά έντρομος συνειδητοποίησε πως αυτό που προστάτευαν ήταν η κόρη του.  

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα σκυλιά είχαν εκτραφεί και εκπαιδευτεί για κυνομαχίες.  

Η νεκροψία δείχνει πως η 22χρονη είχε αμυντικά τραύματα στα χέρια της. Οι πληγές της ήταν βαθιές και βρέθηκαν επίσης τραύματα διάτρησης στο κρανίο της και το λαιμό της.  

«Το πρώτο τραύμα που υπέστη ήταν στο λαιμό και το πρόσωπό της», είπε ο ιατροδικαστής ενώ ανέφερε πως στα σχεδόν 40 χρόνια της καριέρας του δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο.  

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως η 22χρονη πρέπει να βρέθηκε στο έδαφος και εκεί δέχτηκε τη φονική επίθεση των σκύλων της.  

Χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για να μπορέσουν οι αρχές να απομακρύνουν τα εξαγριωμένα σκυλιά από τη σορό της Bethany, κάτι που τελικά έγινε με αναισθητικά βέλη. Οι σκύλοι ενδέχεται να δεχτούν ευθανασία τις επόμενες μέρες, αναφέρει η Washington Post.  

Αν και έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και οι αρχές είναι βέβαιες από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει πως τα σκυλιά την σκότωσαν, ο φίλος της 22χρονης δήλωσε πως θεωρεί απίστευτο κάτι τέτοιο και επιμένει πως ήταν πολύ φιλικά ζώα και την αγαπούσαν.  

Οι αρχές αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να προσπαθήσουν να μάθουν τι προκάλεσε τη δολοφονική μανία των δύο σκύλων.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy