DIOR HOMME SPORT – VERY COOL SPRAY

Το Dior Homme Sport είναι το έμβλημα ενός τρόπου ζωής όπου η γοητεία μετράει και κυριαρχεί η ελευθερία. Σήμερα, η σύνθεση του δημιουργού αρωμάτων Dior, François Demachy, επιτυγχάνει ένα καινοτόμο «Very Cool Spray» που ενσωματώνει τον βασιλιά της φρεσκάδας. Το άρωμα του Dior Homme Sport μεταμορφώνεται σε ένα δροσερό, On-The-Go Eau De Toilette. Κυκλοφορεί σε μπουκάλι νέας γενιάς, εύχρηστο και ατόφιου στυλ, έτοιμο να ακολουθήσει κάθε εξόρμηση σας. Ένα εμβληματικό άρωμα, που δραπετεύει από το μπάνιο και μπαίνει στην τσάντα για να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Δροσερό και αρωματικό, προσκαλεί για απελευθερωμένη και ασταμάτητη χρήση.

Dior Homme Sport Very Cool Spray, ένας νέος τρόπος αρωματισμού.

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Προστατευμένο από το φως σε μια απαλή θήκη αλουμινίου, το Dior Homme Sport κυκλοφορεί σε ένα άθραυστο μπουκάλι με αεροζόλ. Με κάθε ψεκασμό, το μπουκάλι αλουμινίου που περιέχει το άρωμα συμπιέζεται από τον αέρα που εσωκλείει και έτσι απελευθερώνει το άρωμα. Αυτή η τεχνική εξαλείφει όλες τις εκπομπές αερίων χρησιμοποιώντας μόνο τον αέρα ως προωθητικό, άρα είναι οικολογικά υπεύθυνο.  Ο ψεκασμός απελευθερώνει ένα γενναιόδωρο σύννεφο από μικρό-σταγονίδια μεγαλύτερης ισχύς από ένα κλασικό σπρέι. Αυτή η γενναιόδωρη δόση αποτέλεσε την βασική πηγή έμπνευσης του François Demachy στην προσαρμογή της σύνθεσης του Dior Homme Sport.

Απελευθερωμένο, αυθόρμητο και cool.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΙΣΧΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥ

Ο François Demachy επωφελήθηκε από αυτή τη νέα διαδικασία, που διαχέει ένα πυκνό και μεγάλο σύννεφο για να επαναπροσδιορίσει την ισορροπία του Dior Homme Sport χωρίς να αλλάξει την πικάντικη δροσερή φύση του.

Ο πλούσιος ψεκασμός τον οδήγησε να μειώσει την κορυφαία αρωματική νότα κίτρου αποφεύγοντας να το κάνει πολύ πικρό δίνοντας, έτσι, περισσότερο χώρο στο πιο φρουτώδες σαγκουίνι. Ένας υπαινιγμός του πάντα ζουμερού αχλαδιού, παραμένει, μαζί

με το μοσχοκάρυδο και κόκκους ροζ πιπεριού που προσθέτουν πικάντικη κομψότητα. Αγκαλιάζοντας τις αμετάβλητες αρωματικές νότες, το musk, ελαφρώς σιωπηλό, προσφέρει χώρο στον αρωματικό υπαινιγμό της βανίλιας. Η αριστοκρατική ξυλώδης βάση του σανταλόξυλου και του vetiver αίτης παραμένει, καθησυχαστική και έντονα αρρενωπή.

Από αυτή τη λεπτή διαδικασία μιας νέας ισορροπίας γεννιέται το Dior Homme Sport προσαρμοσμένο στο επαναστατικό very cool spray.

Αυτή η έντονη αίσθηση είναι ειδικά σχεδιασμένη για μια νέα, γενναιόδωρη και έντονη αρωματική εμπειρία.

“Έπρεπε να προσαρμόσω το Dior Homme Sport ώστε να ταιριάζει στη νέα διαδικασία ψεκασμού διότι αυτή η απίστευτα γενναιόδωρη δόση μικρο-σταγονίδιων έχει φυσική επίδραση στο άρωμα. Η καινοτομία της συσκευασίας επηρέασε τη σύνθεση μου.

Ήταν μια απρόσμενη πρόκληση που πραγματικά μου μίλησε και μου προκάλεσε

το ενδιαφέρον.”

François Demachy, δημιουργός αρωμάτων Dior

 

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy