Δίπλαρος : O ΔΗΣΥ δεν διαφωνεί με τις θέσεις του Υπουργού Παιδείας

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν διαφωνεί με τις θέσεις του Υπουργού Παιδείας της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε»

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του Υπουργού Παιδείας και την συνάντηση του με το ΕΛΑΜ ανέφερε στο ΡΙΚ ότι οι συναντήσεις με το ΕΛΑΜ γίνονται επειδή αποτελεί ένα κοινοβουλευτικό κόμμα. “Ο κόσμος τους ψήφισε να είναι στη Βουλή, θεσμικά η κυβέρνηση θα πρέπει να δει κι αυτό το κοινοβουλευτικό κόμμα, είτε συμφωνούμε μαζί τους, που διαφωνούμε, είτε δεν συμφωνούμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να απαντήσει εάν συμφωνεί με τις αναφορές του Υπουργού Παιδείας, ότι οι αρχές και αξίες του ΕΛΑΜ είναι και δικές του, ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ, ουκ ολίγες φορές έχει καταδικάσει τέτοιες ακραίες πολιτικές τις οποίες εκφράζει το ΕΛΑΜ.

Ενώ τόνισε ότι, ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν διαφωνεί με τις θέσεις του Υπουργού Παιδείας της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε.

Είπε ακόμα ότι “αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία στην οποία βρίσκεται το ΑΚΕΛ, ενόψει του γεγονότος ότι έχει απολέσει για δεύτερη φορά τις Προεδρικές εκλογές και πιθανόν να θέλουν να μαζέψουν κάποια κομμάτια στο κόμμα τους, δικαίωμα τους”, υπέδειξε. Οι εκλογές έχουν τελειώσει, υπέδειξε, δεν πρόκειται να μπούμε σε πολιτική αντιπαράθεση με κανένα, ανέφερε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy