Διπλό στο τέλος

Το ΑΠΟΕΛ καρδιοχτύπησε  αλλά ο Νικόλας Ιωάννου είχε τη λύση, την έδωσε στο 90+5΄ και οι «γαλαζοκίτρινοι» έκλεισαν νικηφόρα και στην κορυφή την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ένα μέτριο ΑΠΟΕΛ και ένας εκ των πραγμάτων Ολυμπιακός μας χάρισαν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
Το ΑΠΟΕΛ στο 32΄ με τον Σάλαι άνοιξε το σκορ αλλά από την στιγμή που δεν έβαλε δεύτερο έδωσε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να ελπίζει. Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι «μαυροπράσινοι» ισοφάρισαν με τον Σωτηρίου και τότε τα δεδομένα άλλαξαν. Η πίεση πήγε για τα καλά στην μεριά του ΑΠΟΕΛ το οποίο έδειχνε μια αδυναμία να απειλήσει ουσιαστικά πέραν από κάποιες προϋποθέσεις. Τελικά ο Ντελατόρε έδωσε τη λύση με όμορφο γκολ στο 78΄ αλλά…Ο Ολυμπιακός έστειλε μήνυμα με τον Τριμπό, δεν λήφθηκε σοβαρά και ο Τόρες λίγο αργότερα παραλίγο να ισοφαρίσει. Ο Πορτογάλος φορ χτύπησε λίγο αργότερα με μια γκολάρα καθώς με ανάποδο ψαλίδι έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 90+4΄.

Και εκεί που όλοι περίμεναν το παιχνίδι να κλείσει στην ισοπαλία ο Νικόλας Ιωάννου στο 90+5΄ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Με τα αχ και βαχ ήρθε τελικά το διπλό για την ομάδα του Δώνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Χίντι, Πεχλιβάνης, Καπαρτής, Μιγκελίτο, Τριμπό (85΄ Σεραφείμ), Βαλικάεφ, Σαμάρας, Αντωνίου (70΄ Χριστοφίδης), Σωτηρίου, Πολίτσι, Ζιαμπάρης
**Ο Παχίπης ήταν βασικός αλλά την τελευταία στιγμή πήρε φανέλα βασικού ο Τριμπό.

ΑΠΟΕΛ : Πέρεθ, Νσούε, Ντε Καμάργκο (70΄ Ποτέ), Ζαχίντ, Σάλαι, Πολιάκοφ, Μοράις, Ιωάννου, Ντελατόρε (79΄ Αλωνεύτης), Καρλάο, Σόουζα (59΄ Ορ)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαμάρας/Ζαχίντ, Ιωάννου

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ν.Νεοφύτου (Μ.Δημητριάδης, Σ.Βίκτωρος)

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy