Δωροκουπόνια σε άπορα παιδιά του ΑΓΟ θα διαθέσει ο ΚΟΑ

Τη στήριξή του σε άπορα παιδιά, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους (ΑΓΟ) αποφάσισε να προσφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, μέσα στο πλαίσιο της ανάδειξης του κοινωνικού ρόλου και του ανθρώπινου προσώπου του αθλητισμού, αλλά και με βάση τη στρατηγική συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΚΟΑ αναφέρει πως στο Πρόγραμμα ΑΓΟ συμμετείχαν κατά το 2015 παγκύπρια 274 παιδιά, των οποίων οι οικογένειες είναι λήπτες επιδόματος απορίας από το κράτος.

Μιλώντας πρόσφατα σε δημοσιογραφική διάσκεψη, η Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Δρ. Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, είπε ότι «θέλοντας να ενισχύσουμε τη συμμετοχή των παιδιών αυτών στο Πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους, πέραν του γεγονότος ότι συμμετέχουν εντελώς δωρεάν και κυρίως της ενασχόλησης τους με τον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα, ο Οργανισμός θα διαθέσει δωροκουπόνια αξίας 100 ευρώ, για την αγορά αθλητικών ειδών”.

“Από αυτή τη χειρονομία καλής θελήσεως”, είπε, “δεν θα μπορούσε να λείπει η ΟΠΑΠ Κύπρου, ένας φορέας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και η οποία πρόθυμα ενισχύει οικονομικά τη σημερινή προσπάθεια καταβάλλοντας ποσό που αντιστοιχεί στο μισό του συνολικού κόστους της αγοράς των δωροκουπονιών”.

Τόνισε ότι τα δωροκουπόνια θα δοθούν με διακριτικότητα στα παιδιά από τους Γυμναστές και τις Γυμνάστριες τους.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy