“Έχουμε εναλλακτική λύση σε περίπτωση μεταγραφής Γιάννη Κούσουλου”

Ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας, Μάκης Παπαιωάννου μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για όλα τα θέματα που αφορούν την ομαδα.

Αναλυτικά: “Ο κόσμος είναι διψασμένος, απαιτητικός και περήφανος. Προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί και οι κινήσεις να είναι μελετημένες. Θέλουμε οι παίκτες που θα αποκτήσουμε να κάνουν την διαφορά και να βοηθήσουν στο να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.

Η Νέα Σαλαμίνα κάνει βήματα προόδου, ο κόσμος δίνει την δυναμική. Το πρόβλημα είναι το οικονομικό, δεν επιτρέπει σε κινήσεις για το μεγάλο βήμα. Όταν έχεις προϋπολογισμό 5-6 φορές πιο μικρό από τις ομάδες που διεκδικούν τις πιο πάνω θέσεις δεν είναι εύκολο.

Μεταγραφικά: “Θέλουμε 2 στόπερ, ένα μέσο, ένα εξτρέμ και έναν επιθετικό. Θα κριθεί ανάλογα και με την κατάληξη με τους Καρλάο – Τιάγκο. Το ρόστερ δεν θα είναι πολύ μεγάλο, όλοι θα έχουν δίπλα τους ένα Κύπριο και όποιος είναι καλύτερος να παίζει..”Για τον Γιάννη Κούσουλο: “Ο Κούσουλος εδώ και χρόνια δείχνει το ταλέντο του και δικαιολογημένα είναι βασικός. Είναι νεαρός βασικός και διεθνής. Για τις επίσημες προτάσεις το χειρίζεται η διοίκηση. Σε περίπτωση που γίνει μεταγραφή ψάχνουμε εναλλακτικές. Αλλιώς ο στόχος μας θα είναι η επέκταση να μείνει περισσότερα χρόνια για να ανέβει η αξία του”.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.