Editor’s Choice Award στο κυπριακό brand Kypwell και το Signature Flower Mist Toner!

Το μοναδικό κυπριακό brand ευεξίας και φυσικών καλλυντικών Kypwell ανακοινώνει περήφανα το βραβείο που κέρδισε στα παγκοσμίου φήμης Beauty shortlist Awards 2018. Το κορυφαίο προϊόν της Kypwell, Signature Flower Mist Toner ήταν το καλλυντικό που κέρδισε επάξια το βραβείο Editor’s choice.

Τα συγκεκριμένα βραβεία διοργανώνονται ανεξάρτητα χωρίς κανένα χορηγό και οι κριτές ήταν από το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Σίδνεϊ και είχαν 6 μήνες να δοκιμάσουν χιλιάδες προϊόντα περισσότερων από 600 brands για να επιλέξουν από όλα αυτά το Signature Flower Mist Toner της Kypwell κάνοντας την έτσι να κερδίζει παγκόσμια φήμη και αναγνώριση για την αποτελεσματικότητα των φυσικών προϊόντων της!

Το Signature Flower Mist Toner, φτιάχνεται από υψηλής ποιότητας αποσταγμένο νερό από λουλούδια και βότανα. Προστατεύει από τις περιβαλλοντικές τοξίνες, χαρίζει αναζωογόνηση και έχει ολιστική δράση στο δέρμα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και είναι ασφαλές για την περιοχή των ματιών. Συστήνεται ιδιαίτερα μετά τον καθαρισμό ή όταν το δέρμα χρειάζεται ανανέωση, τόνωση και ζωτικότητα. Παράλληλα ενισχύει την δράση ορρών και κρεμών που ήδη χρησιμοποιείτε.

Βρείτε το βραβευμένο Signature Flower Mist Toner και τα μοναδικά προϊόντα της Kypwell ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://kypwell.com/ και στο κέντρο Kypwell στη Λεμεσό (οδός Ατρειδών 10, Γερμασόγεια). Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 22 008351 & 25 105585.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy