ΕΔΟΝ: Διεθνές Σεμινάριο στα πλαίσια του 31ου Παγκ. Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών

“Οι αγώνες της νεολαίας του κόσμου ενάντια στον ιμπεριαλισμό, οι εμπειρίες και τα οράματα τους θα συναντηθούν για άλλη μια χρονιά στο 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ”

Αυτούσια η ανακοίνωση

Οι αγώνες της νεολαίας του κόσμου ενάντια στον ιμπεριαλισμό, οι εμπειρίες και τα οράματα τους θα συναντηθούν για άλλη μια χρονιά στο 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ. 15 κομμουνιστικές και προοδευτικές οργανώσεις νεολαίας από όλο τον κόσμο, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών και 3 οργανώσεις μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο θα δώσουν το παρών τους στο χώρο της Διεθνούπολης του φεστιβάλ.

Στα πλαίσια της παρουσίας τους στη Κύπρο για το 31ο Π.Φ.Ν.Φ., θα πραγματοποιηθεί διεθνές σεμινάριο με τίτλο «Η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή. Ο δικός μας ρόλος» την Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 09:30, στα Αναπαυτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια στη Λάρνακα.

Η συζήτηση για τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μας, η ανταλλαγή απόψεων και ο συντονισμός της δράσης των αντιιμπεριαλιστικών οργανώσεων, αποτελεί σημαντικό όπλο στον αγώνα μας για διαρκή ειρήνη στη περιοχή ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy