Τελικό ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ χωρίς Α. Δημητρίου, Χ. Πάλλη & Τ. Ονουφρίου

Μετά από πολύωρη συνεδρία του πολιτικού γραφείου, το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στις τέσσερις επαρχίες διαμορφώνεται ως εξής:

Επαρχία Λευκωσίας: Αβ. Νεοφύτου, Κ. Αναστασιάδης, Δ. Δημητρίου, Π. Δράκος, Σ. Κασίνης, Στ. Κυριακίδου, Μ. Κυριακού, Ξ. Κωνσταντίνου, Ε. Μαρκίδου, Ρ. Μαππουρίδης, Α. Μασούρας, Ν. Νουρής, Σ. Ορφανίδου, Ν. Πηλείδου, Α. Πιτσιλλίδης, Πρ. Προδρόμου, Χρ. Ρότσας, Μ. Σοφοκλέους, Ν. Τορναρίτης και Χρ. Φάκας.

Επαρχία Λεμεσού: Μ. Βασιλείου, Ε. Δίπλαρος, Α. Θεμιστοκλέους, Ο. Ιορδάνου, Β. Ιωάννου, Α. Κυπριανού, Α. Μιχαηλίδης, Ε. Μιχαηλίδου, Κ. Πελενδρίτου, Ε. Σταύρου, Α. Στυλιανού και Ν. Σύκας.

Επαρχία Λάρνακας: Γ. Βασιλείου,Γ. Γιαννάκη, Ζ. Ζαχαρίου, Αρ. Μισός, Χρ. Παρασκευά, Γ. Τάσου.

Επαρχία Πάφου: Κ. Κωνσταντίνου, Κ. Λετυμπιώτης, Π. Παπακυριακού και Αρ. Σαββίδου.

Ήδη τα ψηφοδέλτια σε Αμμόχωστο και Κερύνεια είχαν διαμορφωθεί από προηγουμένως και έχουν ως εξής:

Επαρχία Αμμοχώστου: Χρ. Αγγελίδης, Χρ. Γαλανός, Γ. Γεωργίου, Α. Δράκος, Γ. Κάρουλλας, Ον. Κουλλάς, Κ. Κουμής, Μ. Παπαδοπούλου, Σ. Σαμψών, Ευ. Χαμπουλλάς και Κ. Χατζηγιάννης.

Επαρχία Κερύνειας: Μ. Αριστείδου, Κλ. Γεωργιάδης και Μ. Μαυρίδης.

Σημειώνεται ότι, στη Λευκωσία βγήκε εκτός ψηφοδελτίου ο Χρ. Πάλλης και στη Λάρνακα βγήκε εκτός η Αννίτα Δημητρίου. Στη Λεμεσό απέσυρε το ενδιαφέρον της η Τούλα Ονουφρίου και στην Πάφο αποχώρησε ο Μάριος Ιώαννου.

 

 


 

 

Μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε πριν από λίγο στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στην Λεμεσό κατά την διάρκεια της συζήτησης ενώπιον του πολιτικού γραφείου. Σύμφωνα με πληροφορίες  λίγο μετά την έναρξη της διαβούλευσης του Αβέρωφ Νεοφύτου με τους υποψήφιους για να διαφανεί εάν θα γίνουν εκλογές ή όχι για να καταλήξουν στο όνομα που θα αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο, παραιτήθηκε η Αριστίνδην υποψήφια του κόμματος Τούλα Ονουφρίου.

Η κυρία Ονουφρίου ας σημειωθεί ήταν η τελευταία – χρονικά – επιλογή του Αβέρωφ Νεοφύτου ως αρτιστίνδην για το ψηφοδέλτιο της Λεμεσού.

Προηγήθηκε η διαβούλευση στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ για την εκλογική περιφέρεια της Πάφου.

Ετσι το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στην Πάφο κλειδώνει με τους εξής υποψηφίους:

Κωνσταντίνου Κώστας
Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης
Παπακυριακού Παναγιώτης
Αρτεμις Σαββίδου – αριστήνδην

 

Λίγα λεπτα αργότερα ήρθε παραίτηση και στην Λάρνακα, αυτή την Αννίτας Δημητρίου. Η κυρία Δημητρίου είχε εξασφαλισμένη θέση στο ψηφοδέλτιο λόγω ποσόστωσης. Πλέον ανοίγει ο δρόμος για να μπει τελικά στο ψηφοδέλτιο ο επίτροπος εθελοντισμού Γιαννάκης Γιαννάκη ο οποίος έχασε στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή.
Προηγήθηκε η ανατροπή στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ στην Λεμεσό κατά την διάρκεια της συζήτησης ενώπιον του πολιτικού γραφείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ON line λίγο μετά την έναρξη της διαβούλευσης του Αβέρωφ Νεοφύτου με τους υποψήφιους για να διαφανεί εάν θα γίνουν εκλογές ή όχι για να καταλήξουν στο όνομα που θα αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο, παραιτήθηκε η Αριστίνδην υποψήφια του κόμματος Τούλα Ονουφρίου. Η κυρία Ονουφρίου ας σημειωθεί ήταν η τελευταία – χρονικά – επιλογή του Αβέρωφ Νεοφύτου ως αρτιστίνδην για το ψηφοδέλτιο της Λεμεσού.

Προηγήθηκε η διαβούλευση στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ για την εκλογική περιφέρεια της Πάφου.

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy