Ευθύνες για τον θάνατο του 24χρονου Αδάμου Μπέη ζητά η οικογένεια του

Η οικογένεια του 24χρονου Αδάμου Μπέη θέλει να αποδοθούν ευθύνες σε εκείνους που δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν και να θεραπεύσουν το πρόβλημα του παιδιού τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η δικηγόρος τους Μαρία Σ. Παπαδημήτρη . 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση  , η νεκροτομή του Αδάμου Μπέη διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή της Κυπριακής Δημοκρατίας Δρ. Ελένη Αντωνίου στην παρουσία της Ελλαδίτισας  Καθηγήτριας Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ και Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Χαρά Σπηλιοπούλου.

Οι δύο ιατροδικαστές, προστίθεται στην ανακοίνωση, συμφώνησαν ότι “ο θάνατος του 24χρονου επήλθε συνεπεία ειλεού- αιμορραγικής νέκρωσης του εντέρου ένεκα συστροφής”.

Η κ. Σπηλιοπούλου έφθασε χθες στην  Κύπρο και σήμερα παρέστη , μετά από αίτημα της οικογένειας του 24χρονου, στη νεκροτομή. 

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 24χρονος νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΓΝ Πάφου όταν απεβίωσε ανήμερα του Πάσχα. 

Ο 24χρονος είχε εισαχθεί και νοσηλευτεί το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής  στο Νοσοκομείο Πάφου με πόνους στην κοιλιακή χώρα .

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy