Εγκαινιάστηκε το νέο Οικοτροφείο του Pascal English School, βάζοντας την Κύπρο στον χάρτη της Διεθνούς Μέσης Εκπαίδευσης

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του νέου οικοτροφείου του Pascal English School Λευκωσίας, παρουσία του έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα Καδή.

Με την ενέργεια αυτή, το Pascal English School Λευκωσίας, πρωτοπορεί και πάλι στη διεθνή εκπαιδευτική αγορά, προσφέροντας σε ξένους μαθητές τη δυνατότητα φοίτησης σε Αγγλόφωνο Σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης στην Κύπρο. Όπως ανέφερε και ο Ιδρυτής της Pascal Education, κ. Παντελής Ανδρέου: «σε μας, οι ξένοι μαθητές αποκτούν μέχρι και το 18ο έτος της ηλικίας τους, όλα εκείνα τα αναγκαία εφόδια που είναι απαραίτητα για την εισδοχή τους σε κορυφαία πανεπιστήμια της Βρετανίας και όλων των άλλων χωρών του κόσμου».

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι οι μαθητές με την αποφοίτησή τους από το PASCAL English School, παραμένουν κατά πλειονότητα στην Κύπρο και συνεχίζουν τις σπουδές τους σε Ανώτατες Σχολές. Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλουν στην προσπάθεια της μετατροπής της Κύπρου σε Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο, αλλά και στην εθνική οικονομία.

Το οικοτροφείο του Pascal English School Λευκωσίας βρίσκεται στην Έγκωμη και λειτουργεί σε ειδικά σχεδιασμένο και σύγχρονο κτήριο, με όλες τις ανέσεις, τη φροντίδα και την ασφάλεια που πρέπει να δίνεται στους μαθητές. Περιλαμβάνει μοντέρνα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, χώρο μελέτης, δορυφορική τηλεόραση και κουζίνα. Στους μαθητές προσφέρονται υγιεινά γεύματα, κατάλληλα για την ηλικία και τις διατροφικές τους ανάγκες, ενώ υπάρχει 24ωρη επίβλεψη από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι φροντίζουν για τη διατήρηση της οικογενειακής ατμόσφαιρας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy