Έκδοση αδειών ερασιτεχνικής αλιείας για το 2017

Άρχισε η έκδοση αδειών ερασιτεχνικής αλιείας για το έτος 2017, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Προσθέτει ότι “πρόκειται για τις άδειες που αφορούν : ερασιτεχνική άδεια αλιείας με σκάφος, ερασιτεχνική άδεια αλιείας με ψαροτούφεκο, ερασιτεχνική άδεια αλιείας με καλάμι στους υδατοφράκτες”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “όσοι κατείχαν ερασιτεχνική άδεια αλιείας από το 2011 και μετά, μπορούν να ανανεώσουν τις ερασιτεχνικές άδειες τους από το διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας www.jccsmart.com ή μέσω τράπεζας”.

Επίσης, “για τις ερασιτεχνικές άδειες για αλιεία με ψαροτούφεκο και σε υδατοφράκτες, ο αριθμός τιμολογίου είναι ο αριθμός ταυτότητας, που εμφανίζεται στην τελευταία ερασιτεχνική άδεια που έχει εκδοθεί ενώ για τις ερασιτεχνικές άδειες αλιείας με σκάφος , αριθμός τιμολογίου είναι ο αριθμός ταυτότητας και ο αριθμός σκάφους”.

Όσοι δεν κατείχαν ποτέ ερασιτεχνική άδεια αλιείας από το 2011 και μετά, για να εκδώσουν ερασιτεχνική άδεια, είναι απαραίτητο να προσέλθουν και να εξυπηρετηθούν μόνο από τις κατά τόπους επαρχιακές μονάδες, του Τμήματος Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών.

Όλοι οι όροι αλιείας, για τις πιο πάνω άδειες είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy