«Εκλεκτή Σοδειά»-ένα ακόμα εκλεκτό προϊόν στα ψυγεία μας από την LaikoCosmosTrading

Τα ελληνικής προέλευσης φρέσκο- κατεψυγμένα λαχανικά και φρούτα «Εκλεκτή Σοδειά» διανέμει και προωθεί στην κυπριακή αγορά η εταιρεία LaikoCosmosTrading.

Η εταιρεία, μέσα στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της πορείας και με στόχο την διεύρυνση των επιλογών που προσφέρει στην κατηγορία των κατεψυγμένων, προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία AGRIFREDA Α.Ε. και την ένταξη στην γκάμα της των προϊόντων «Εκλεκτή Σοδειά».

Τα κατεψυγμένα προϊόντα «Εκλεκτή Σοδειά» όπως σπανάκι, μπάμιες, αρακάς, ανάμεικτα λαχανικά, φρούτα και άλλα, παράγονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

Στις πρακτικές με γκριζόμαυρο χρώμα, στιλάτες συσκευασίες του 1kg και των 500γρ βρίσκουμε μια εκλεκτή γκάμα λαχανικών και φρούτων που θα μας δώσουν, νόστιμες αλλά και οικονομικές λύσεις αφού θέλουμε τα λαχανικά και τα φρούτα μας, στις πιο ωραίες τους εκδοχές ολόχρονα! Συνδυάζονται με αρκετά φαγητά και μαγειρεύονται με ποικίλους τρόπους, προσφέροντας μια εύκολη και πρακτική λύση στην καθημερινότητα της κάθε οικογένειας.

Την γκάμα προϊόντων « Εκλεκτή Σοδειά» την βρίσκουμε στα ψυγεία των υπεραγορών και περιλαμβάνει:

Λαχανικά – Σπανάκι, Στρογγυλό Φασολάκι, Ανάμικτα Λαχανικά, Αγκινάρες, Μπάμιες, Καλαμπόκι

Φρούτα – Μαύρα Βατόμουρα, Φράουλες, Κεράσια, Ανάμικτα κόκκινα φρούτα.

Κάνουμε χώρο λοιπόν για να τα υποδεχθούμε στο ψυγείο μας! Γιατί όπως ξέρουμε, η Ελληνική γη και η μεσογειακή διατροφή είναι συνυφασμένα με την καλή ζωή και την υγεία μας!

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy