Εκστρατεία της Αστυνομίας για οδικές παραβάσεις

Παγκύπριες συντονισμένες επιχειρήσεις διεξήγαγε η Αστυνομία ολόκληρο το Νοέμβριο, στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι ελέχθησαν παγκύπρια 3.786 οχήματα και 4.430 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά.
Διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 3.093 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 784 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.

Εξάλλου, στη διάρκεια επιχειρήσεων σε ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 232 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το παράνομο.

`Εγινε επίσης παγκύπρια περιπολιακή κάλυψη έξω από φούρνους, χρυσοχοεία, καταστήματα, καφενεία κ.α, ενώ ελέγχθηκαν και περιπολήθηκαν διάφορες περιοχές, με σκοπό την πρόληψη διαρρήξεων και κλοπών.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας της Αστυνομίας για καταπολέμηση του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου και των παράνομων στοιχημάτων, ελέγχθηκαν διάφορα υποστατικά παγκύπρια.

Διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 11.716 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα. Επίσης έγιναν 8.314 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 647 καταγγελίες.

Παράλληλα, έγιναν 9.951 καταγγελίες οδηγών για υπερβολική ταχύτητα, ενώ εκδόθηκε αριθμός γραπτών παρατηρήσεων και γραπτών προειδοποιήσεων σε οδηγούς.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται στο πλαίσιο των προσπαθειών για να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy