Έκτακτη Γενική Συνέλευση συγκάλεσε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ

Η ΚΟΠ, κατόπιν οδηγιών του Προέδρου της Κωστάκη Κουτσοκούμνη, θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα ‘Εκτακτη Γενική Συνέλευση για διερεύνηση των τελευταίων καταγγελιών γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου στις 17:00, δηλαδή αμέσως μετά την επιστροφή του κ. Κουτσοκούμνη στην Κύπρο από το εξωτερικό.

«Το θέμα της Γενικής Συνέλευσης θα είναι η συζήτηση των τεκταινομένων στο Κυπριακό ποδόσφαιρο μετά τις τελευταίες καταγγελίες και δηλώσεις», αναφέρεται.

Εν τω μεταξύ,το διορισμό ποινικού ανακριτή για γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη διερεύνηση των καταγγελιών του διαιτητή ποδοσφαίρου Μάριου Παναγή, ζητά ο πρώην Πρόεδρος της ΚΟΠ Χρίστος Τριανταφυλλίδης.

«Το τι έχει αναφέρει ο κ. Παναγή είναι πάρα πολύ σοβαρό. ‘Αγγίζει’ την ΚΟΠ σε όλο της το φάσμα και επεκτείνεται και πέραν αυτής. ΄Εχω την άποψη ότι οφείλουν να διερευνηθούν τα λεχθέντα του με ταχύτητα και ενδελεχώς», αναφέρει ο κ. Τριανταφυλλίδης σε ανακοίνωσή του.

Πέραν από το διορισμό ποινικού ανακριτή, ο κ. Τριανταφυλλίδης καλεί το Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας όπως δώσει οδηγίες στην Αστυνομία όπως αμέσως θέσει υπό την κατοχή της όλα τα σχετικά έγγραφα και άλλα ηλεκτρονικά στοιχεία που ευρίσκονται εις τα γραφεία της ΚΟΠ, ούτως ώστε να αποφευχθεί η ενδεχόμενη απώλεια ή καταστροφή τους.

Ζητά επίσης από τον Γενικό Εισαγγελέα να ελέγξει άμεσα την κίνηση στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των εμπλεκομένων, τόσο σε σχέση με την ΚΟΠ όσο και σε σχέση με τους διαιτητές, τα σωματεία κλπ και να απαγορεύσει στην ΚΟΠ να διεξαγάγει οποιοδήποτε δικό της έλεγχο.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy