“Έλαβα μήνυμα στο κινητό από τον Καρλάο, θέλουμε Καρώ και Ρέινολντς”

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ για όλα τα θέματα που αφορούν το σωματείο.

Αναλυτικά: “Οι Καρλάο και Τιάγκο ήρθαν στη Νέα Σαλαμίνα τον Ιανουάριο και υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών + 1 χρόνο. Τους προσφέραμε πολύ καλά συμβόλαια. Με τον Καρλάο είχαμε συμφωνήσει προφορικά. Μετά μας είπε ότι έχει κάποια οικογενειακά προβλήματα. Μία μέρα πριν φύγει από την Κύπρο μου έστειλε το εξής μήνυμα: “Θα φύγω πρόεδρε και θα δω τι θα κάνω για να επανέλθω στη Νέα Σαλαμίνα. Δεν μας είπε ότι φεύγει για άλλη ομάδα”.

Πριν δέκα μέρες καταθέσαμε στην ΚΟΠ τα συμβόλαια των Καρλάο και Τιάγκο. Οι παίκτες μας ανήκουν. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Καρώ και Ρέινολντς: “Οι Καρώ και Ρέινολντς είναι παίκτες του Απόλλωνα. Θέλουμε να τους κρατήσουμε. Θα μιλήσουμε με τον Απόλλωνα. Ευχαριστούμε και δημόσια τον Απόλλωνα για το δανεισμό των παικτών τη σεζόν που πέρασε”.

Οικονομικά: “Ξεκινήσαμε τη σεζόν πέρσι με 400.000 έλλειμμα. Φέτος κλείσαμε με 150.000 έλλειμμα. Θα γίνει μια οικονομική επιτροπή, ώστε να δούμε πως βρίσκουμε έξτρα οικονομικούς πόρους. Αν δεν τα καταφέρουμε θα προχωρήσουμε με πιο χαμηλό προϋπολογισμό. Εάν θέλει κάποιος να επενδύσει στη Νέα Σαλαμίνα, θα το δούμε όταν υπάρξει κάτι. Δεν είναι θέμα που θα αποφασίσει για την κατάληξή του το Δ.Σ”.

Προγραμματισμός: “Από την ερχόμενη Δευτέρα θα τρέξουν τα θέματα προγραμματισμού σε συνεννόηση με τον προπονητή. Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής παρακολουθούν παίκτες. Είναι σημαντικό πρώτα να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους δανεικούς παίκτες. Δεν βιαζόμαστε. Δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy