Ελεύθεροι μέχρι απόψε οι 18 συλληφθέντες στη Λάρνακα

Ελεύθεροι αναμένεται να αφεθούν μέχρι το τέλος της ημέρας οι 18 Ελληνοκύπριοι που συνελήφθηκαν χθες βράδυ στη πόλη και επαρχία Λάρνακας στο πλαίσιο εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία οι 18 συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης έρευνας, βάση δικαστικών ενταλμάτων σε οικίες, υποστατικά και οχήματα.
 
Οι συλληφθέντες εξακολουθούν να τελούν υπό κράτηση από χθες το βράδυ και εναντίον τους εξετάζονται τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 
Τα 18 άτομα από την πόλη και επαρχία Λάρνακας, εξακολουθούν να ανακρίνονται από την Αστυνομία στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης και αναμένεται ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να παρουσιαστούν ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι συλλήψεις έγιναν με δικαστικά εντάλματα, μεταξύ των ωρών 21.30 μέχρι και τα μεσάνυκτα στη πόλη και επαρχία Λάρνακας, κατά τη διάρκεια εκστρατείας της Αστυνομίας στην οποία συμμετείχαν διάφορες υπηρεσίες της Δύναμης μεταξύ των οποίων μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, της ΜΜΑΔ, της ΥΚΑΝ και του Αρχηγείου Αστυνομίας.
 
Οι 18 συλληφθέντες είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας σε οικίες, υποστατικά και οχήματα των υπόπτων εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία αξιολογούνται πολύ προσεκτικά.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy