Ελλάδα: Ανώτερος ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος του Λεβαδειακού και επικράτησε 2-0 των Βοιωτών χάρη σε δυο όμορφα γκολ του Τόνσο που ήταν και ο κορυφαίος των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Περιστερίου επέστρεψε στις νίκες ύστερα από 3 αγωνιστικές και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός γνώρισε την πέμπτη του ήττα και παρέμεινε στη 14η θέση.

Το παιχνίδι στο Περιστέρι ήταν αρκετά καλό, είχε ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν ενώ οι φιλοξενούμενοι αν ήταν πιο τυχεροί στο δοκάρι του Καψάσκη θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο από το ματς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης (85′ Κοντοές), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπάγκα, Κυριακίδης, Λημνιός (60′ Μπρίτο), Πλατέλλας (72′ Βασιλείου), Λε Ταλέκ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Μιλιάζες, Ουόν, Παππάς (69′ Καψάσκης), Κουλιμπαλί (81′ Βασιλείου), Καραμπουέ, Γιακουμάκης (84′ Σένκα), Μάντζιος.
Γκολ: 25′-93′ Τόνσο

Αναβολή στη Βέροια

Αναβλήθηκε το Βέροια-Ηρακλής που κανονικά ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα στις 17:15.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ο διαιτητής Καλογερόπουλος αποφάσισε την… αναμενόμενη αναβολή του ματς.

Μπορεί ο μεγαλύτερος όγκος του χιονιού να είχε καθαριστεί από το χορτάρι του γηπέδου, ωστόσο σε πολλά σημεία είχε μείνει πάγος. Κάτι που όπως καταλαβαίνει κανείς θα έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητα των παικτών των δύο ομάδων. Κι όλη αυτή η κατάσταση θα… διογκωνόταν όσο θα νύχτωνε, την ώρα που ήδη στη Βέροια έχουμε θερμοκρασίες κάτω από μηδέν…

Βάσει του ΚΑΠ, η αναμέτρηση μετατίθεται κατά 24 ώρες, άρα το απόγευμα της Κυριακής στις 17:15. Αν ούτε αύριο δεν είναι εφικτό, λόγω καιρού, να γίνει ο αγώνας, τότε αναβάλλεται επ’ αόριστον και θα αποφασιστεί στο μέλλον πότε θα διεξαχθεί.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy