Ελλάδα: Απώλεια για ΑΕΚ

Δώρο… Χριστουγέννων σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ έκανε η ΑΕΚ. Η Ένωση «κόλλησε» στο 0-0 με τον Απόλλωνα στο βροχερό ΟΑΚΑ κι έδωσε στους ερυθρόλευκους την ευκαιρία να την προσπεράσουν, αλλά και στον δικέφαλο του Βορρά να την φτάσει στους 31 βαθμούς.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, όμως τα χάλαγε στην τελική προσπάθεια. Οι κιτρινόμαυροι «πέταξαν» πολλές ευκαιρίες είτε γιατί σημάδευαν εκτός εστίας είτε γιατί έπεφταν πάνω στον σταθερότατο Τσόβιτς.

Η Ένωση διαμαρτύρεται για πέναλτι σε δύο φάσεις καρμπόν με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Τόσο στο 23’ όσο και στο 80ο λεπτό, ο Παπάζογλου κράτησε εντός περιοχής τον Λαμπρόπουλο και δεν του επέτρεψε να κινηθεί προς την μπάλα, με τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
ΑΕΚ: Τσιντώντας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (66’ Κλωναρίδης), Λόπες (56’ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας (51’ Κονέ), Λιβάγια, Αραούχο
Απόλλων: Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας, Παπάζογλου, Μπαρτολίνι, Κούρος, Κοντοές, Χουάρες, Ανιέτε (72’ Μενδρινός), Αλμπάνης, Ελμπάζ (59’ Καστιγέχος)

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy