Ελλάδα: Αύριο το ντέρμπι

Με τις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται αυτό το τριήμερο η Σούπερ Λιγκ. Το ντέρμπι της Αθήνας σίγουρα «κλέβει» την παράσταση από το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σε ένα αρκετά κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός με νίκη θα διατηρηθεί «ζωντανός» στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ από την πλευρά της θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Ατρόμητο στη χειρότερη περίπτωση.

Απώλεια της ΑΕΚ θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Πειραιώς, έτσι ώστε να πλησιάσουν περισσότερο την κορυφή. Ο «δικέφαλος του βορρά» μάλιστα έχει την ευκαιρία να ανεβεί στην κορυφή σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα γίνει εάν φυσικά ο ΠΑΟΚ κερδίσει παράλληλα τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ο οποίος συγκατοικεί με την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός Πειραιώς αναμένεται να έχει εύκολο έργο, καθώς φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι τρεις βαθμούς πίσω από Ατρόμητο και ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:
Σήμερα
15:00 Λαμία-Κέρκυρα
17:15 ΑΕ Λάρισα 1964-Απόλλων Σμύρνης
19:30 Ολυμπιακός Πειραιώς-Λεβαδειακός
Αύριο
15:00 Ξάνθη-Πανιώνιος
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός
17:15 Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης
19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Μεθαύριο
19:30 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Αθηνών

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy