Ελλάδα: Χωρίς ντέρμπι

Η 17η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ δεν έχει το μεγάλο ντέρμπι, αλλά υπάρχουν παιγνίδια με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Οι ομάδες που προπορεύονται λογικά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα για να φτάσουν στη νίκη.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Πειραιώς αγωνίζεται τη Δευτέρα και θα φιλοξενήσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Λαμία. Παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί «παγίδα» για πολλούς λόγους. Αν κάποιος θεωρεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν εύκολη αποστολή απέναντι στους νεοφώτιστους καλό θα είναι να αναθεωρήσει την άποψη. Η ομάδα του Τεννέ έχει δείξει ότι μπορεί να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο, ειδικά μάλιστα αν καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο ημίωρο.

Η δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην έδρα της και θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΑΕΚ θέλει να αξιοποιήσει την έδρα ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του Ολυμπιακού έτσι ώστε ν’ ανέβει αυτή στην κορυφή. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει τη δική του προσπάθεια για ν’ ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία και έτσι αναμένεται να παλέψει τον αυριανό αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί από την Κέρκυρα και ο «Δικέφαλος του Βορρά» λογικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει το τρίποντο και να βάλει έτσι πίεση στις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω από αυτόν.

Ο Ατρόμητος που φέτος δείχνει ικανός για όλα θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό που θα έχει στον πάγκο του νέο προπονητή τον Τραϊανό Δέλλα που αντικατέστησε τον Μάκη Χάβο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σήμερα
15:00 Ξάνθη – Πλατανιάς
17:15 Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος
19:30 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός
Αύριο
15:00 Κέρκυρα – ΠΑΟΚ
17:15 Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα
17:15 Ατρόμητος Αθηνών – Παναιτωλικός
19:30 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Δευτέρα (19:30)
Ολυμπιακός Πειραιώς – Λαμία

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy