Ελλάδα: Επάνοδος στις νίκες για Πανιώνιο

Ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες, από Λαμία και Ολυμπιακό, ο Πανιώνιος επανήλθε σε νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 1-0 στο “Θ. Κολοκοτρώνης” του Αστέρα Τρίπολης, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 47ο λεπτό ο Μασούντ με εξαιρετικό πλασέ.

Ο Αστέρας εμφάνισε δύο πρόσωπα σε πρώτο και δεύτερο μέρος, ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε το χειρότερο πρώτο 45λεπτο για εφέτος. Η ποιότητα που τη διακρίνει, ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και έπειτα με σωστή διαχείριση και με εξαιρετικό Κότνικ κατέκτησε το “διπλο”.

Από την άλλη, οι Αρκάδες θα πρέπει να… χτυπάνε τα κεφάλια τους, που ύστερα από ένα τόσο καλό πρώτο 45λεπτο δεν αξιοποίησαν καμία από τις ευκαιρίες που έκαναν. Στο δεύτερο, στις λίγες φορές που απείλησαν, “έπεσαν” πάνω στον Κότνικ και ηττήθηκαν.

Ο Πανιώνιος μετά τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή πήγε στους 14 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας έμεινε στους 6 βαθμούς.

Ο Αστέρας έως το 25′ είχε καταφέρει να φτάσει τον εφετινό μέσο όρο τελικών προσπαθειών. Το καλύτερο πρώτο 30λεπτο για την τρέχουσα σεζόν. Την ίδια στιγμή ο Πανιώνιος πραγματοποιούσε το χειρότερο δικό του ημίωρο. Αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα, μεγάλες αποστάσεις οι γραμμές τους και επιθετική ανυπαρξία.

Ο Γεσίλ ήταν πολύ μόνος, δεν τροφοδοτήθηκε και ο Μιχάλης Γρηγορίου ζητούσε από τα εξτρέμ του, ιδίως από τον Σπιριντόνοβιτς, όχι μόνο να πάρει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά και να βοηθά τον Χατζισαφί στο άκρο της άμυνας, καθώς ο Κώτσιρας έπαιρνε μέτρα και πλαγιοκοπούσε. Μουνάφγο, Μαντίντα, Τσιλιανίδης, Ισνάλδο συνεργάζονταν με εξαιρετικό τρόπο και οι Αρκάδες απειλούσαν τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα.
Αστέρας: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Ισνάλδο (74′ Γκοντό), Μαντίντα (50′ Τόνσο), Μανιάς (51′ Δουβίκας).
Πανιώνιος: Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούντ, Γεσίλ (70′ Ντουρμισάι), Σπιριντόνοβιτς (80′ λ. τρ. Παπαγεωργίου), Λάμπρου (46′ Μασούρας).

Γκολ: 47′ Μασούντ
www.sport24.gr

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy